VI НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СТАРА ЗАГОРА

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Здравейте, записвам се и аз за вечеря, 2 нощувки и всичко останало (като Варненската група)!

Последно редактирано:
Хайде и аз да се запиша + 1гост, с всички екстри. И тъй като все още нямам компютър и интернет, пиша си тук името - Кичка Маркова.

Запишете и мен, моля, че ако се помотам още малко ще изпусна влака. :D С всички екстри.

Последно редактирано:
Дано не е късно да запиша и баща ми за срещата. Има желание да присъства. Записвам и него с хотел и вечеря. Ако може да ни осигурите двойна стая.... Нямам търпение вече...броя дните....

Ох... бавно минават. Седмици звучи много дълго, докато дни... някак си по-така нищо че са доста....

Ох... бавно минават. Седмици звучи много дълго, докато дни... някак си по-така нищо че са доста....
В момента даже не усещам как минават дните - циркулирам между четири училища и две населени места. След работа произвеждам задължителна документация....
Сръчкайте ме като стане време да тръгване.:idea:

В последния момент се записвам и аз + майка ми с нощувка двойна стая, кафе пауза, вечеря и всичко каквото има :)

КРАЙ НА ЗАПИСВАНЕТО :!:

От 15.06 до 20.09 – записани – 140 членове на форума, 40 гости, + 10- представители на различни фирми + админите , та общо 190 човека…..:!:

Списъка готов, последни приготовления и ви чакаме с нетърпение!

Няма да допълваме списъка, смятам, че никой няма право да се сърди, имаше 3 месеца време да се запише. Сами виждате , колко са записаните и рекордния брой гости, не позволяват да правим компромис. Залата и ресторанта са за 150 места. Ние ще бъдем значително над този брой…..

Благодаря на всички, очакваме ви и се надяваме срещата да се превърне в незабравимо изживяване, както всички срещи преди нашата:kissyou:

Приятно прекарване на всички И заповядайте и на панаира да постреляте с пушки при мен и да се запознаем!!!Тодорка

Назад