Здравейте момичета аз съм нова тук но ще ви бъда безкрайно благодарна ако някоя от вас ми изпрати Отче наш молитвата с уважение мариета
имейл nikolovmari@abv.bg
имейл nikolovmari@abv.bg
Последно редактирано от модератор:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Превет!
Ще сам благодарна,ако се намерят тези:
Можете да ги изпратите на:galia.salieva@abv.bg
Работливки здравейте,
Мога ли да помоля ако някъде се крият схемите им, да ми ги изпрати на:
marinabaltiyska@gmail.com
Предваритено благодаря!!!:kissyou:
Здравейте! Търся схемата и ключа на гоблена "кошница със слънчогледи" от списание галерия бродерия месец октомври 2012 год.
Предварително благодаря!
liliya78@abv.bg
Здравейте!Много ви моля,ако някой има схемата на тази страхотна икона на Солария,да я сподели с мен.В момента съм много запалена по изработките на тази фирма. Довършвам Троянската богородица,събрала съм конците на Иверската и Йерусалимската.Благодарение на вас имам тези красоти.Благодаря предварително ,ако се намери.Здравейте!Търся схемата на Витлеемската богородица на Солария.Ще съм много благодарна.Хубав ден на всички.milo_mil@mail.bg
Здравейте, търся схемите на тези 3 гоблена. Моля ако някой ги има помагайте. Ще съм много благодарна.
mdcheresheva@abv.bg

Здравейте, търся схемите на тези 3 гоблена. Моля ако някой ги има помагайте. Ще съм много благодарна.
mdcheresheva@abv.bg
Здравейте момичета! Търся схема в ПМ на Безмълвният полет,имам я в графика,но не ми харесват цветните схеми
Издирвам и тази графика,която искам да ушия за "спешен"подарък
Помагайте,моля ви:angel:
bozhkova8888@yahoo.it
Здравейте момичета и момчета,
много време мина, но.....
сега имам спешна нужда от помощта Ви.
Търся схеми и ключ на тези малки красоти и на другите бебчета с бибероните - в синьо и розово, които не мога да прикача
Благодаря предварително на всеки отзовал се :kissyou:
А дали ще може и на мен - yordanova.maria@gmail.com:wine:IИмате ПОЩА !:kissyou: