Въртележка 5

Момичета питанка за моя робин погледнете и кажете коя схема ви е по-удобна за да разпечатам
оригиналната е тук http://webfile.ru/6529886?attempt=1
пренабора е тук http://webfile.ru/6530384
:)

Пренабора е по-четлив, но ако можеш да го разпечаташ черно-бял (само със знаците) ще е още по-добре

Много е нечетлив черно бял Светле....да търся някой да го преработи от xsd освен....:confused:

Аби за мен лично няма значение ще седна и ще боцкам от компа.

Аби за мен лично няма значение ще седна и ще боцкам от компа.

И аз през компа на последък бродирам :)) ще принтна едната ако някой се затруднява да казва ще принтна и другата и ще изпратя. Пренабора ще принтна Юра е права по-ясен е.

Ето и моето моделче, шие се само кръсче на един кат и съвсем малко контур, надявам се че няма да ви затрудня
малко се позабавих, но покрай ексурзиите на моя син не ми остана време. В средата голямото моделче и това което остане ще ушия аз, а вие си изберете :kissyou:
1. Юра - сърце горе в дясно
2. Цеци - топката със сърчица отстрани
3. Аби - долу в дасно с "воланчетата"
4. Светлето - топката със звездичка
5. sunnwto - топката със сърцето

Последно редактирано:
На 32 каут лен започнах моделчето в средата и става много нежно :kissyou:

Гале, ако може за мен сърцето горе в дясно :D

Последно редактирано:
А за мен Гале ми запази топката със сърчицата отстрани. В дясно по следата се намира.

Много разглеждах и умувах, какъв да е моят робин и накрая избрах този ръстомер. За съжаление е само с 4 феи Звън, но пък 5 играч ще ушие името на племеницата ми, за която е подарък. За мен остава цифрите. Ако сте съгласни може да избирате, от горе на долу ги бройте.

Последно редактирано:
Галя,долу в дясно с "воланчетата " ако може

Последно редактирано:
Цеци,
Бих предпочела да съм в надписите - ако името на племеницата ти се вижда малко може да направя и някои от цифрите .

За мен топката със звездичка по средата.
От ръстомера - втората феичка отгоре на долу - между 120 и 110

Цеци за мен третата феичка:kissyou:
Юра предполагам имаш в предвид сърцето горе в дясно

Така изглежда схемата, доста намалена.Разделила съм я на шест,относително равни части.

1.zezata
2.sunnyto
3.galq_iva
4.Юра
5.abi1004
6
И да питам,кога искате да започваме?Очаквам предложенията ви за стартова дата.

Последно редактирано:
Назад