Преди и след...форума :)

• Началник на темата Началник на темата елица
  • Начална дата Начална дата
Преглед на прикачен файл 167799 Преглед на прикачен файл 167800
С тази Горгона също съм много горда защото рамката е правена от мен .
Готово стъкло с клипсове за снимка от "Джъмбо" и отстрани вестници .:D

Преглед на прикачен файл 167801
Поздравления!:clap: Много хубава колекция си имаш :kissyou:

:kissyou: Много благодаря !

:D Един пухчо си имам и аз и той също обича "да шие гоблени"! Задължително ляга или върху схемата, или върху панамата. :idea:

Аз до миналата година си имах друг "помощник" той редовно спеше под гергефа ми завит с панама,но си отиде на 19 годишна възраст старец.
Този уж е временно при мен,но да видим :idea:

Разсмяхте ме с тези котки,и аз си имам един старец,на 19 години,вече едва ходи,но на младини водехме борба за схемите ми,за мястото,на което седя,докато шия,и сега обича да ме ръчка в гърба,докато не ме измести и докато не се настани а също обичаше и да се завира под панамата ми,с което ме вбесяваше:))

Разсмяхте ме с тези котки,и аз си имам един старец,на 19 години,вече едва ходи,но на младини водехме борба за схемите ми,за мястото,на което седя,докато шия,и сега обича да ме ръчка в гърба,докато не ме измести и докато не се настани а също обичаше и да се завира под панамата ми,с което ме вбесяваше:))

:D и този е голям нахалник,все се сърди,че бродирам и не му обръщам внимание. А ето го предишния ми старец Преглед на прикачен файл 167808
но за жалост вече ми го няма :(

Ели, разкошни неща си натворила!

Двете буби и аз съм ги започнала и сега като гледам колко са красиви твоите веднага ми идва да скокна и да измъкна моите от шкафа.

А за Боженци какво да кажа..... каквото и е да ще е твърде малко...:clap:

Ей, страхотна страничка и великолепна колекция. :clap: И помощниците са номер 1. Като че ли почти всяка гобленарка си има котка или по-скоро всяка котка си има гобленарка.:D

Браво !!!!

Ели невероятен е Боженци !:clap: А поне кажи на каква панама какъв бод и от колко ката е конеца ? :confused:
Цялата колекция е супер и преди и сега е творена с желание и мерак !!:kissyou:

Ели невероятен е Боженци !:clap: А поне кажи на каква панама какъв бод и от колко ката е конеца ? :confused:
Цялата колекция е супер и преди и сега е творена с желание и мерак !!:kissyou:
Много благодаря !
Боженци е на обикновенна българска,разграфена панама 82 цвята,гобленов бод,2 ката конец. Уж обикновен гоблен,но резултата е невероятен.
Аааа за преди - дай дане си говориме...на предишните творби можем само да се смеем :D

:D и този е голям нахалник,все се сърди,че бродирам и не му обръщам внимание. А ето го предишния ми старец Преглед на прикачен файл 167808
но за жалост вече ми го няма :(

и моя е сиамец,и доста прилича на твоя,не знам още колко му остава,но вече е съвсем одъртял

http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=129407&d=1244137917

правеше същите номера,не обича да не му се обръща внимание

:kissyou: Благодаря на всички ви! Не съм се крила,постоянно съм си тук :idea: Просто не съм публикувала до сега.

:clap::clap::clap:Ели,с удоволствие разгледах твоята тема,защото освен,че ме впечатли богатата ти колекция от ушити гоблени, си я представила по много забавен начин и с много чувство за хумор. Фаворити са ми Боженци и енотите. Прекрасни са! С нетърпение очаквам да видя завършени хаедите,които видях в етапите. Желая ти успех!

Гледах, гледах....и аз съм шила някои от нещата ти "преди форума".А Боженци май на всички е фаворит!

Неверочтна колекция, с много любов сътворена!Браво! А за помощника и ние си имаме един сладур, Пешко, но той е млад сравнение с вашите, на 5 години и много обича гобленарски схеми да дъвче ;) Успех с новите предизвикателства..........

Назад