Етапи на Лили за 2013/2014год.

• Началник на темата Началник на темата lili49
  • Начална дата Начална дата
Лили, голяма красота се получава - много приятни цветове...................

Малееее, каква красота съм пропуснала!!!! Лили този леврон е просто приказка! Че даже става и по-красив от картинката! Такова чудо никога няма да се навия да бродирам - търпението ми няма да стигне, но на твоя се порадвах :idea: - все едно че аз го шия :kissyou:
P.S. А с помощника по-горе не знам как имаш толкова подредена градинка :D
Не я ли прекопава след теб ?

Мари помощника ми е възпитан.Върви е не върви бяга:gipsy: но само по пътеките.А относно гоблена не е чак толкова труден.Само трябва малко повече тъпрение.

Публикуване на мнение в темата

Чудесен става:clap::clap::clap:Продължавай да ни зарадваш с завършен:kissyou:

Разкошен гоблен се получава:clap::clap:, а и с тази градина - кога успяваш:confused:

Още две лисчета са готови.Малко трудничко ми върви строежа на този покрив:(

Лили , очертава се голяма красота , много свежо и колоритно :clap::clap::clap:

Страхотно! Нямам думи и за бързината, с която шиеш!
Аз съм започнала един Леврон преди година и нещо и още съм на едва четвърти лист от схемата.Как точно си организираш шиенето? Единичките какво ги правиш? Отзад става ли ти като китеник?

Страхотно! Нямам думи и за бързината, с която шиеш!
Аз съм започнала един Леврон преди година и нещо и още съм на едва четвърти лист от схемата.Как точно си организираш шиенето? Единичките какво ги правиш? Отзад става ли ти като китеник?

Китеничето е добре отзад.Не му се притеснявам.А за единичките си режа малки кончета само за един бод за да не промушвам два пъти.Е отиват малко повече конци но ми е по лесно.

Назад