АВАНТЮРА 4 - 13 ЕТАП

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Момичета, тъкмо ми остана време да си избродирам етапа и хоп - не ми се отварят схемите. Имате ли подобен проблем? Това е от днес, до вчера всичко си беше наред. Ния, провери, моля те.

Eто ги и моите зайчета, много весело гобленче стана

Последно редактирано:
След няколко опита да отворя схемите успях да си ушия етапчето :kissyou:
ето и резултата...

Момичета, тъкмо ми остана време да си избродирам етапа и хоп - не ми се отварят схемите. Имате ли подобен проблем? Това е от днес, до вчера всичко си беше наред. Ния, провери, моля те.

При мен няма проблем, отварят ми се всички схеми. Но снощи Светла Петрова ми писа, че при нея, от някъде си, не се отварят схемите. Изпратих и ги на имейла. Опитай с друг браузър да ги отвориш или ми дай имейл на лични да ти ги изпратя.

Аз днес си наваксвах недовършения етап...и започнах този, но утре евентуално ще мога да го довърша.

Ако само мен чакате - действайте със следващия. :kissyou:

Много закъснявам, но вие продължавайте. Тази седмица трябва да ви настигна.

Този път закъснявам. Надявам се довечера да мога да се отчета, но ако не успея, ще наваксвам. Не ме чакайте.

Дианка, Славова и Санита отдавна не сме ги чували.
Само Санита дето пуска етапите на Душкова, но нищо не казва за нейните. :confused:

То май и другите ще ни догонват. Време е вече за следващия етап.

И аз съм готова, но не знам кога ще мога да покажа етапите - имам сериозни проблеми с компютъра. Ако за някой от следващите етапи не се обадя - продължавайте без мен, вероятно ще съм отишла за нов компютър.:idea:

Назад