Lassa- гоблени

• Началник на темата Началник на темата lassa
  • Начална дата Начална дата
Такааа,след толкова време във форума се реших да направя и аз една темичка с моите гоблени.Запалих се по гобленарството януари месец 2012г. и не мога да се спра.Това което ще видите е супер объркано,без определена тема, защото шия всичко което ми харесва.
И така това е първото ми гобленче,на него се научих

Последно редактирано:
:clap:Mного добро начало.Сезоните са много сладурски .Пожелавам ти още много красоти да сътвориш.

и с тези приключих 2012година. е има още един но няма да го покажа защото е за конкурса

и малко дребосъци:
една кутия за салфетки

и една забавна молитва на която обърках размерите и сега мъжа е еднорък:-)

Последно редактирано:
всички са много хубави и си много продуктивна - всичко това само за една година!!!!!! браво!!!!:clap::clap::clap:

Благодаря ви,
в момента се трудя над това

ето и резултата до момента

:clap::clap:Всичко е прекрасно.
Но въпросът ми е - как успяваш?Това е страшно много нашити гоблени и само за една година.Я разкрии тайната????:confused:

с желание,а и работата ми го позволява,като има работа работя а като няма всяка свободна минута отделям на хобито

Последно редактирано:
:clap: Много богата колекция, и то само за една година! Казваш, че не можеш да се спреш и напълно те разбирам. То гобленарството си е голяма краста. Всичко много ми хареса, дребосъците също са много сладурски. Продължавай да твориш и да показваш красоти!:kissyou:

Чудесна колекция си имаш за кратко време.Всичко ми харесва:clap::clap::clap:

Не е човешко това за една година!!!:loveglasses::eek:
Страшно много неща, огромен труд и да кажеш че са леснички- не са.......:clap: Поздравления, друго не мога да кажа.......:kissyou:

Страхотна колекция :loveglasses: - три пъти се връщах да броя - 33 гоблена за една година наистина ми е нечовешко! :clap: :clap:
А и как само си започнала тази - нямам думи - след още година може да не пребоядисваш стените у вас - ще са покрити целите :D :kissyou:

Назад