Заявки за месец- МАРТ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
момичета. много моля някой ако има списание галерия бродерия от м.октомври 2006 год. има две гобленчета с цветя ,единия е бадемов цвят другия не зная как се казва , не мога и да ги покажа защото ги видях в една приятелка ушити ,но тя е изгубила списанието ,ако някой го има моля за схемите на dora.kirilova@abv.bg
благодаря предварително

Готово.Изпратих го....

Здравейте момичета.Моля ако някой е шил или има ключ на акварелните слънчогледи на Риолис с ДМЦ да ги сподели. .Пощата ми е :vili_197@abv.bg
029951122.jpg
вече е в пощата

Здравейте, търся схемата и по възможност с конци на Ариадна за Исус и Апостолите на Милена стил.
Много благодаря предварително на този, който ги изпрати!
2682

Това ми mail:dobrinka_valkanova@abv.bg

погледни тук
http://vishivka-krest.ucoz.ru/load/skhemy_vyshivki_krestom/ikony/iisus_i_apostoly/10-1-0-1830

Момичета търся ключ към оригиналната схема на Риолис за този мопс. Колежката иска да го шие за дъщеря си . Аз намерих схемата но ключ не намерих.

Здравейте! Дали на някой му се намира Серафимо-Дивеевското Умиление на Солария?
i76.jpg

НАМЕРЕН! Благодаря, Helen!

Последно редактирано:
Здравейте!Моля,ако някой има схеми и номера на конци за този „ Исус”,да ги сподели с мен http://art-goblen.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=3249085&df=715015&dflid=3
на имейл:vba123@abv.bg

Момичета,поръчах си го от фирмата и вече имам схемата.Ако някой прояви интерес към този гоблен,с удоволствие ще изпратя схемата.

Момичета търся ключ към оригиналната схема на Риолис за този мопс. Колежката иска да го шие за дъщеря си . Аз намерих схемата но ключ не намерих.

Може ли схема и ключ към този мопс и за мен. Искам да го направя за подарък - изненада. Предварително благодаря! :gipsy:

Намерен е мопса и благодарности на Masha, но за съжаление конците нямат номера. Ако на някой му се намират номерата, много ще моля да ги сподели с мен.

Последно редактирано:
Момичета търся тези хубавци!
А също и други великденски мотиви с размери до 50/50, които да стават за картички и яйца!

за Славова и за всички които ги искат

благодарение на Masha вече имат ключи скан на конците,а тук качих една таблица за вервако-наименование и номер на конецhttp://dox.bg/files/dw?a=fad4f83cba

Последно редактирано:
Момичета, да ви се намира ключ за този красавец на Златно руно - Много ми е нужен за подарък!!!!
А и пак да напомня за ключа на тази прелест - влюбих се в картината!!! - - Золотое руно лп-028
Моля, помагайте!!!!!!!!

Последно редактирано:
тъpся схеми на някои от тези кpасоти , ще се pадвам, ако някой има такива и ги сподели с мен -адpесът ми е в подписа
благодаря предварително на отзовалите се :kissyou:

тъpся схеми на някои от тези кpасоти , ще се pадвам, ако някой има такива и ги сподели с мен -адpесът ми е в подписа
благодаря предварително на отзовалите се :kissyou:

И аз ги искам, ако се намерят..........
did_tag@abv.bg

Статус
Not open for further replies.
Назад