Заявки за месец- МАРТ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Zdraveite, skapi saforumki! Nai-napred se izviniavam, che pisha na latinica, no kompa mi ne poddarzha kirilica. Biah si kupila otdavna goblena Polski cvetia, proizvodstvo na Kazanlashki goblen. Biah ushila dosta ot nego I sega reshih da go dovarsha, no ustanovih, che chast ot schemata mi lipsva. Bih bila blagodarna na vseki, koito mi pomogne. Goblenat e v saotnoshenie 1:4. Tai kato ne znam kak se kachvat kartinki, shte prilozha link sas snimka na goblena.http://www.google.bg/search?q=гобле...1%2586%25D0%25B0%25D1%2582%25D0%25B0);300;225
Moiat e-mail e piojo_@abv.bg
Oshte vednazh - mnogo blagodaria!

Аз имам това на Arxinda, но скоро разбрах че Архинда е прогон, даже бях решила да започна един техен гоблен, принтирах си схемата и започнах да си набавям конците, но се отказах.
Качвам снимката на Архинда, ако някой все пак реши, че иска, ще му пратя схемата.

Здравейте всички, издирвам Йерусалимската Богородица, на Солария, ще го шия 1:1, ако има някакво значение за схемата де. Ще съм благодарна ако някой ми го изпрати на una_hada@abv.bg

http://solaria.online.bg/gobleni/gob/i39.htm

Намерен! Благодаря на renybakalova

Последно редактирано:
Здравейте,

пиша за първи път тук, въпреки, че съм регистрирана от години. Моля ако някой има схемата на този гоблен и е четлива да ми я изпрати на мейла: maryjana_13@abv.bg

http://vishyvaem.ru/schemes/more/apuslafar.html

Изнамерих няколко схеми, но са нечетливи и при увеличение се размазват.

Благодаря ви предварително!

Здравейте момичета.Моля ако някой е шил или има ключ на акварелните слънчогледи на Риолис с ДМЦ да ги сподели. .Пощата ми е :vili_197@abv.bg
029951122.jpg

Последно редактирано:
shema

здравейте.преди време си бях свалила тези схеми от осинката.те са авторски,но бяха безплатни.сега вече са платени и линка не работи,а преинсталирахме компа и ми изчезнаха.моля ако някой си ги е свалил преди време ако може да ми ги прати на marina4@abv.bg

Момичета, търся усилено подбора на конците на тази красота - Схемите ги имам вече, но конците са само сканирани! Помагайте, че много се влюбих в тази картина и ме засърбяха ръцете да я отпочна!!!!!

момичета. много моля някой ако има списание галерия бродерия от м.октомври 2006 год. има две гобленчета с цветя ,единия е бадемов цвят другия не зная как се казва , не мога и да ги покажа защото ги видях в една приятелка ушити ,но тя е изгубила списанието ,ако някой го има моля за схемите на dora.kirilova@abv.bg
благодаря предварително

Здравейте, търся схемата и по възможност с конци на Ариадна за Исус и Апостолите на Милена стил.
Много благодаря предварително на този, който ги изпрати!
2682

Това ми mail:dobrinka_valkanova@abv.bg

Момичета, не е съвсем по темата, затова нека по-късно модераторите изтрият коментара ми. Но защо не правим като в руските форуми - някой търси нещо, показва картинка и този, който има схемата я пуска като линк за теглене. Според мен така ще се избегнат многобройните постове от сорта "Може ли и на мен?", "И аз искам да се наредя...":confused:

Статус
Not open for further replies.
Назад