Заявки за месец- ФЕВРУАРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Какво е "прогон", срещнах го няколко пъти на схеми но нещо не зацепвам за какво става на въпрос, моля някой да разясни. Извинявам се че пиша тук, но знам че тук най-много се посещава и все някой ще ми отговори.
Благодаря и извинете за невежеството ми.

здравейте :)

за пръв път съм тук и имам молба към вас .... бихте ли ми изпратили схема и номерата на конците на Иверската света богородица, разработка на Солария , дмц- конци .

благодаря ви !!!!

mrv73@abv.bg

Иверска св.Богородица

за пръв път съм тук и имам молба към вас .... бихте ли ми изпратили схема и номерата на конците на Иверската света богородица, разработка на Солария , дмц- конци .

благодаря ви !!!!

mrv73@abv.bg

Много моля и аз за същото.Благодаря, polystefanova@abv.bg

Последно редактирано:
Какво е "прогон", срещнах го няколко пъти на схеми но нещо не зацепвам за какво става на въпрос, моля някой да разясни. Извинявам се че пиша тук, но знам че тук най-много се посещава и все някой ще ми отговори.
Благодаря и извинете за невежеството ми.

За "прогон" се говори, когато от снимка или картинка, се направи схема с програма, но схемата не е изпробвана и не се знае действително дали ще излезе сполучлив гоблен.. Поне аз така съм го разбрала.... :kissyou:
А като се има предвид колко труд е шиенето на гоблен, то риска е голям...

Здравейте,
Търся за колежка триптихите с Африка, ако е възможно в PDF или графика.
Извинявам се за чуждите снимки.

Благодаря предварително!

r.velkova@abv.bg

здравейте,търся си схемата на този гоблен или подобни на него,ще съм безкрайно щастлива ако ми помогнете:)

Moмичета, търся тези кногоразделители за приятелка, дали ще се намерят в нечий архив:angel:? Благодаря!

Ръстомер със Слон балон

Накой да има четлива схема и ключ за конците на този ръстомер с Мечо Пух и Слон Балон: http://www.amazon.co.uk/Vervaco-Cross-stitch-Winnie-Height/dp/B0012F8C1G . Моля да ми прати схемата на мейл: gencheva81@abv.bg. А да имате схемата на бебешки семплери с Мечо Пух? Благодаря предварително.

Статус
Not open for further replies.
Назад