Заявки за месец- ФЕВРУАРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте на всички, бих искала да помоля ако някой има тази красота да ми е изпрати.Благодаря предварително!

Здравейте, някой има ли варианта на гоблена Сън с дмц или анхор с 8 цвята? Изпратиха ми с повече цветове и схемата става огромна, нещо немога да се справя с нея, моля някой ако има другия вариант да ми го изпрати на пощата.Благодаря предварително!

Здравейте търся схемата на този Херитидж в pdf или jpeg.
216MXYZRI1L._SL500_AA300_.jpg

did tag благодаря ти.

Последно редактирано:
Здравейте, някой има ли варианта на гоблена Сън с дмц или анхор с 8 цвята? Изпратиха ми с повече цветове и схемата става огромна, нещо немога да се справя с нея, моля някой ако има другия вариант да ми го изпрати на пощата.Благодаря предварително!

ПОЩА!

Здравейте момичета, моля тези, които са шили таз прекрасна Венеция за помощ.........:idea:

В ключа има два знака с един цвят/ ДМЦ 3840/ , схемата ми е в РМ,
Моля за пояснение :confused:

URL=http://radikal.ru/F/s019.radikal.ru/i634/1302/96/972e5ee5375f.jpg.html]
972e5ee5375ft.jpg
[/URL]

БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА , СТРАХОТНИ СТЕ

Последно редактирано:
Здравейте момичета, моля тези, които са шили таз прекрасна Венеция за помощ.........:idea:

В ключа има два знака с един цвят/ ДМЦ 3840/ , схемата ми е в РМ,
Моля за пояснение :confused:

URL=http://radikal.ru/F/s019.radikal.ru/i634/1302/96/972e5ee5375f.jpg.html]
972e5ee5375ft.jpg
[/URL]

Преди време, когато я започвах и аз установих същото и попитах ming - разработката е нейна и тя каза, че и двата символа се шият с един и същи цвят. Това е което мога да помогна като инфо..............

Колеги и колежки,моля помогнете ми да намеря този гоблен-схема +ключ,на фирма Рогоблен.Обещах схемата на една приятелка,но се оказа,че схемата която имам е неясна ,а и нямам ключ:rezando::rezando::rezando:

Моля, за схемата и ключа на този гоблен. Благодаря, предварително!
email: sbojnova@abv.bg

Намерен, благодарение на jovanna93114

Последно редактирано:

Схемата на гоблена я има и в новият брой на списание Галерия Бродерия - Февруари 2013, с ДМС цветове, но е с 14 цвята.

Статус
Not open for further replies.
Назад