Сложен многоцветен дизайн от Есте

• Началник на темата Началник на темата Eveline
  • Начална дата Начална дата
Страхотно море! Трудно се пресъздава Айвазовски на гоблен, но ..сте успели !:clap::clap::clap: И небето ще стане .Успех!

Много ми харесва преливането на цветовете,особено в небето.
Още повече ми харесва,че се виждат и най-малките детайли-такелажа,веслата и дори главите на хората.
Браво,Eveline!

Момичета, благодаря ви за вниманието, радвам се че ви харесва :kissyou:
Много искам вече да го завърша този кораб, искам нещо по-шарено, харесала съм си пауна с гълъбите на Есте (прочутия 971 на ГК)

Ето линк към руската тема за Есте в Осинка - вчера се отчетох и там :gipsy:
http://club.osinka.ru/picture-10102426?p=17552737

Снимката излезе доста тежка, може би се дължи на това че снимах с много качествена техника, професионална, с висока резолюция! Повечето фотохостинги на които пробвах да кача снимката леко променят цвета и, може би заради това че се получи "тежка" както казах :confused: Досега не бях чувала че имало и скорост на заснемане- висока, ниска.... все едно, не мога да го обясня така, както ми го обясниха на мен:D

ПП Така и не се научих да публикувам в този форум- ето на, по-горе се опитах да направя редакция, а излезе повторно същото съобщение все едно съм се самоцитирала, а не съм, цъкнах на "промени мнението".....

Още един ред от схемата е завършен, остават ми последните два реда- 22 листа. Нещо хич не ми вървеше този път, затова и се забавих доста с етапа, за един месец два пъти ми се наложи да разшивам- първо заради синия гел химикал с който задрасквам схемите- незнайно как , но попадна върху светлата част от фона, а второто разшиване се случи заради това че обърках лист от схемата с друг....

Преглед на прикачен файл 180699

Става много красив, но искам вече да го ушия и да се свършва, шие ми се нещо много шарено :D

ПП Цветовете изглеждат малко по-бледи- в ориганал, гобленът е по-ярък. Дори и с хубава техника не мога да изкарам свястна снимка

Назад