juuuuuuu 22 Април 2006 #1 Здравейте на всички. Това е нова тема, чрез която също можем да си разменяме схеми на гоблени с цветя и хора. Надявам се да ви е допаднала. :shy2:
Здравейте на всички. Това е нова тема, чрез която също можем да си разменяме схеми на гоблени с цветя и хора. Надявам се да ви е допаднала. :shy2:
juuuuuuu 22 Април 2006 #3 гоблени с цветя и хора Много се радвам, че темата ви се хареса. :kissyou: :kissyou: :kissyou: :rainbow:
гоблени с цветя и хора Много се радвам, че темата ви се хареса. :kissyou: :kissyou: :kissyou: :rainbow:
Masha 23 Април 2006 #5 Едно сладко испанче с цветя и кученца Последно редактирано от модератор: 27 Февруари 2010
Masha 23 Април 2006 #6 :idea: Малка любителка на маргаритки Последно редактирано от модератор: 27 Февруари 2010
juuuuuuu 24 Април 2006 #8 гоблени с цветя и хора :hello: на всички. Страхотни гоблени поставяте в темата ми. Много Ви благодаря. :kissyou:
гоблени с цветя и хора :hello: на всички. Страхотни гоблени поставяте в темата ми. Много Ви благодаря. :kissyou:
lubov 27 Април 2006 #11 Нещичко и от мен - такава красота отдавна не бях виждала, просто е пленителен :kissyou:
lubov 27 Април 2006 #12 Тови също много ми харесва и имаше схема в сп. Дух Домашен, ама не ми се стори много сполучлива