Ge4i1970 Гобленар 26 Март 2013 #23 cvetomilka.1 каза: Настроението вечерта. Кликнете, за да разширите... Айде, наздравеееееееее!
lili49 26 Март 2013 #25 И да се похваля сама.Като участник в изложбата гоблена ми беше класиран на първо място в раздел пейзажи.Наградата ми е грамота и стан с които едва ли ще свикна да шия. Последно редактирано: 26 Март 2013
И да се похваля сама.Като участник в изложбата гоблена ми беше класиран на първо място в раздел пейзажи.Наградата ми е грамота и стан с които едва ли ще свикна да шия.
Jully 26 Март 2013 #27 Браво, Лили! Заслужила си си първото място! А за шиенето на статива - не се знае, никога не казвай никога!
Браво, Лили! Заслужила си си първото място! А за шиенето на статива - не се знае, никога не казвай никога!
dushkova Гобленар 26 Март 2013 #28 Браво момичета!Прекрасна си е страната ни! Гоблените го доказват .Честито Лили!
нелсън 26 Март 2013 #29 МИНИ СРЕЩА :clap:Чудесни гоблени.Поздравления за всички участници.:blueflow::clap:
margo67 Гобленар 26 Март 2013 #30 Поздравления, момичета! Прекрасни гоблени!:clap:Лили, честита награда, гоблена ти е много хубав!:blueflow:
Поздравления, момичета! Прекрасни гоблени!:clap:Лили, честита награда, гоблена ти е много хубав!:blueflow: