Доброволно дарение за обновяване на форума

• Началник на темата Началник на темата flame
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Благодаря за помощта Светле. Благодаря Росица, честит празник!

Имаме внесени 25.00 лв. чрез ePay.bg от името на Росица Стефанова, но като основание пише захранване, не можем да разберем дали е потребител от форума?

Благодаря за поздравите :kissyou:
Съжалявам , че така неграмотно постъпих , но днес видях темата и не съм дочела целият пост , копирах сметките и тръгнах към банката , другата седмица като ми преведат заплатата ще преведа още , че след толкова много празници .........:D

Последно редактирано:
И аз благодаря на съпруга си -Емил Трънджиев,който имаше добрината докато аз лежа болна в къщи да иде до банката!Успех!

Благодаря и на двама ви! Тъкмо се чудех, кой потребител е господина :).

Въпрос ?

Здравейте !
Искам да попитам каква е стойноста на лиценза на софтуера ?:confused:

Много ми харесва линията на графиката. Личи си,че се отнася за гобленарки - с разноцветни избоцкани кръстчета! :thumbup:

Последно редактирано:
Айде, още малко и ще се събере сумата! :) Момичета и момчета, радвам се, че ви има! :kissyou: Успех на всички и на форума! :)

Още малко изчакайте - 13,30 да мине следващият сетълмент на БНБ ................:gipsy:

Приведох току що по PayPal 10 евро , но там регистрацията е на името на сина ми - Теодор Ахцис.

Юра, благодаря ти, за другите чакаме сетълмента :)

:goodnews: Етап 1 приключи успешно по-бързо от очакваното. :party:
Продължаваме с изпълнението на етап 2 :D

Сумата за обновяването на форума ($249) е събрана за рекордното време от 2 дни!
thank-you-comment-014.gif

Радваме се, че желанието да обновим форума е взаимно и каузата е посрещната с такъв голям ентусиазъм и съответно с успех. Оставяме дарителската кампания отворена за допълнителни средства, които ако бъдат събрани ще бъдат използвани за закупуване на добавка към форума наречена "Mobile Suite". До колкото сме разбрали в момента, тази добавка ще позволи създаването и инсталирането на мобилно Android OS и iOS приложение, чрез което ще може да се ползва форума. Ето тук е показано горе долу за какво става въпрос:

https://www.youtube.com/watch?v=cCjGZyhTCVs

Благодарим още веднъж на всички за оказаната подкрепа!

Статус
Not open for further replies.
Назад