neznainata 28 Февруари 2013 #63 Аз малко ще се забавя, защото ми се струпаха куп неприятности, но подаръкът ще бъде пуснат в най-скоро време!
Аз малко ще се забавя, защото ми се струпаха куп неприятности, но подаръкът ще бъде пуснат в най-скоро време!
Гинева 28 Февруари 2013 #64 Аз ще изпратя в понеделник. Надявам се моето другарче да остане приятно изненадано!
D didi3 28 Февруари 2013 #66 Моят подарък ще пътува с Еконт ....и ще го изчисля да пристигне точно на 8 Март :idea:
Юра Гобленар Модератор 28 Февруари 2013 #67 Имам известие за малък пакет - мъжът ми го донесе току що. Предполагам че е от тази игра / робина не е на ход в момента / . Жалко че не мога да разбера от кого е но утре и това ще стане.....
Имам известие за малък пакет - мъжът ми го донесе току що. Предполагам че е от тази игра / робина не е на ход в момента / . Жалко че не мога да разбера от кого е но утре и това ще стане.....
dianka 4 Март 2013 #68 Днес и моето подаръче замина, дано другарчето ми поне мъничко одобри това, което съм приготвила. :-|
tazzzz 4 Март 2013 #70 мило другарче Мило другарче, днес изпратих пакетчето си, но в бързането забравих да ти напиша пожеланието си. Затова ще го напиша тук: Мила ........, Бъди здрава, румена, засмяна и много много обичана! :flowerlove::flowerlove::flowerlove: Пожелавам го и на всички съфорумки! :kissyou::kissyou:
мило другарче Мило другарче, днес изпратих пакетчето си, но в бързането забравих да ти напиша пожеланието си. Затова ще го напиша тук: Мила ........, Бъди здрава, румена, засмяна и много много обичана! :flowerlove::flowerlove::flowerlove: Пожелавам го и на всички съфорумки! :kissyou::kissyou:
vili val4eva Гобленар 4 Март 2013 #72 И аз да докладвам... Утре и моят подарък заминава с ЕКОНТ. В сряда някой да очаква sms. Дано да си хареса подаръка....
И аз да докладвам... Утре и моят подарък заминава с ЕКОНТ. В сряда някой да очаква sms. Дано да си хареса подаръка....
Ирка88 5 Март 2013 #73 На мен вече ми свърши търпението.... и съм пуснала моят подарък! Дано да зарадвам получателката, утре ще видим! :kissyou:
На мен вече ми свърши търпението.... и съм пуснала моят подарък! Дано да зарадвам получателката, утре ще видим! :kissyou: