Заявки за месец- ЯНУАРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте момичета!Дали ще се намери в нечий архив схема на Vervaco 70.916 ?. Адреса е в подписа ми :kissyou:

здарвейте :kissyou: ,освен че аз се запалих по haed гоблени ами запалих и приятелка,сега и търся ето тази схема и ключ,безкрайно благодаря предварително,общавам че ще показваме каква сме я свършили :idea: :kissyou: klavdia1971@abv.bg намерен,благодаря

Последно редактирано:
Здравейте!Много моля за ключа на книгоразделителчетата на Вервако,лъв и тигър.
Извинявам се,но не мога да прикача снимка,че не съм на моя компютър.

НАМЕРЕН,БЛАГОДАРЯ!!!

Последно редактирано:
Искам да помоля и за Казанската икона! Имах я, но съм я записала като сайт и сега немога да го отворя, а съм решила да почвам! Търсих и в нета, но немаго да я открия :(
Немога да кача и снимката :(, но я има тук и затова си позволих да сложа линка, ако не е правилно нека модератора да го изтрие.
www.gobleni-magazinbg.com/product/142/goblen-kazanskata-ikona-.html

Къде да го пратя? Дай е-мейл.

Здравейте!На някой да му се намира това коте?:confused:

Намерено благодарение на evdokia asenova и Яна Димитрова
Огромно БЛАГОДАРЯ!:flower:

Последно редактирано:
Здравейте!Много моля за ключа на книгоразделителчетата на Вервако,лъв и тигър.
Извинявам се,но не мога да прикача снимка,че не съм на моя компютър.[/З
Заповядай тигъра Преглед на прикачен файл 167070Преглед на прикачен файл 167071Преглед на прикачен файл 167072 :kissyou:

Здравейте! Търся схема и ключ на гоблените "Пътят към църквата" ,"Горски/планински/ пейзаж" и "Майчина усмивка". На вторият имам ключ и схема, но цветовата гама не съответства на снимката на гоблена. Цветовете са доста различни. Ако някой го е шил, моля да помага. Предварително благодаря!
gerganaganeva67@abv.bg

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад