http://puxito.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.506982.19039578
tova e snimkata na cvetno mechtanie shte sam mnogo blagodarna ako nqkoi mi go izprati
къде да я пратя.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
http://puxito.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.506982.19039578
tova e snimkata na cvetno mechtanie shte sam mnogo blagodarna ako nqkoi mi go izprati
Molya za shema i kluch na tezi petli ili moje pak petel s razmeri na poshteska karticka
:-|gyukseltr@gmail.com

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ДАНО НОВАТА 2013 ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО НОВИ УШИТИ ГОБЛЕНИ.....
Момичета аз продължавам да търся тази схемичка:
Ако Ви се намира, моля да ми я изпратите на: pipi_vi@abv.bg:idea:
Здравейте!Продължавам да търся този гоблен.Ако някой го има,моля да ми го изпрати.Благодаря Ви предварително.Здравейте на всички!Търся схемата и ключът на този гоблен.Извинявам се,че използвам чужда снимка.А това е ушит от Снежи.Благодаря и!milo_mil@mail.bg
Здравейте!Продължавам да търся този гоблен.Ако някой го има,моля да ми го изпрати.Благодаря Ви предварително.
Страхотни са фрагментите!Някой ако има други фрагменти на класове жито и фрагмент свещ.Моля да ги сподели с мен.За което благодаря много.Това според мен е лична композиция от фрагменти на 3 различни гоблена. Изпращам ръцете и класовете жито :kissyou:
Първо, да кажа честита нова година на всички ви и да ви пожелая само хубави емоции през новата 2013-та. Аз търся 2 гоблена, надявам се, че не е проблем. Ето ги и тях:
![]()
![]()
Имейлът ми е billyana.prodanova@gmail.com и ще бъда много благодарна, ако някой успее да ми изпрати схеми и легенди за тези красоти! Благодаря ви!![]()
Първо, да кажа честита нова година на всички ви и да ви пожелая само хубави емоции през новата 2013-та. Аз търся 2 гоблена, надявам се, че не е проблем. Ето ги и тях:
![]()
![]()
Имейлът ми е billyana.prodanova@gmail.com и ще бъда много благодарна, ако някой успее да ми изпрати схеми и легенди за тези красоти! Благодаря ви!![]()
Момичета търся схемата на гоблена ПЪРВА ЦЕЛУВКА tanq_lo6ata@abv.bg

![]()
![]()
Момичета здравейте,има ли някой тези прекрасни великденски покривки.Ако някой има и други предложения за покривки няма да откажа.:-|
borisova@11abv.bg
Лек ден.:kissyou::kissyou: