Заявки за месец- ЯНУАРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета здравейте,има ли някой тези прекрасни великденски покривки.Ако някой има и други предложения за покривки няма да откажа.:-|

borisova11@abv.bg

Лек ден.:kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Здравейте на всички!Търся схемата и ключът на този гоблен.Извинявам се,че използвам чужда снимка.А това е ушит от Снежи.Благодаря и!milo_mil@mail.bg
Здравейте!Продължавам да търся този гоблен.Ако някой го има,моля да ми го изпрати.Благодаря Ви предварително.

Схема на мотор

Здравейте,

Някой има ли схема на мотор, защото искам да го ушия за подарък Ще съм ви много благодарна ако ми изпратите на lili_bp@abv.bg.

Здравейте!Продължавам да търся този гоблен.Ако някой го има,моля да ми го изпрати.Благодаря Ви предварително.

Това според мен е лична композиция от фрагменти на 3 различни гоблена. Изпращам ръцете и класовете жито :kissyou:

Това според мен е лична композиция от фрагменти на 3 различни гоблена. Изпращам ръцете и класовете жито :kissyou:
Страхотни са фрагментите!Някой ако има други фрагменти на класове жито и фрагмент свещ.Моля да ги сподели с мен.За което благодаря много.
За да мога да си избера и съчетая гоблена с отделните орнаменти.
Благодаря Ви предварително.

Здравейте търся на Залатое руно РС - 008
1274442777_36789.jpg

Мейла ми е в подписа

Здравейте искам да помоля за схемата на тази индийка .Една приятелка я е харесала , но не може да я намери .Благодаря предварително.

Първо, да кажа честита нова година на всички ви и да ви пожелая само хубави емоции през новата 2013-та. Аз търся 2 гоблена, надявам се, че не е проблем. Ето ги и тях:
attachment.php

attachment.php

Имейлът ми е billyana.prodanova@gmail.com и ще бъда много благодарна, ако някой успее да ми изпрати схеми и легенди за тези красоти! Благодаря ви! :)

много са красиви :clap:, нареждам се и аз. petiadeneva@abv.bg

Здравейте момичета.ЗА МНОГО ГОДИНИ!
Помагайте със схема и ключ на "Красивата Испанка"на Ланарте .Ако може в графика.

Първо, да кажа честита нова година на всички ви и да ви пожелая само хубави емоции през новата 2013-та. Аз търся 2 гоблена, надявам се, че не е проблем. Ето ги и тях:
attachment.php

attachment.php

Имейлът ми е billyana.prodanova@gmail.com и ще бъда много благодарна, ако някой успее да ми изпрати схеми и легенди за тези красоти! Благодаря ви! :)

И аз съм на опашката за тези красоти :kissyou:

Бългаски гоблен

attachment.php

attachment.php

Прекрасни гоблени! Нареждам се на опашката - iliyana_karlova@abv.bg. Желая успех!:clap:

Момичета здравейте,има ли някой тези прекрасни великденски покривки.Ако някой има и други предложения за покривки няма да откажа.:-|

borisova@11abv.bg

Лек ден.:kissyou::kissyou:

Здравейте! Помъчих се да изпратя, но ми върна писмото със следното обяснение: Host or domain name not found. Name service error for
name=11abv.bg type=A: Host not found.
Моля, поправете грешката си!
Приятен ден!

Статус
Not open for further replies.
Назад