Заявки за месец- ЯНУАРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте ,мили ,работливи и творящи невероятни красоти момичета и момчета! Имам приятелка,която е във форума от 1 месец.Тя от същото време,дойде в нашия красив град Бургас и е решила за новото си жилище да избродира гоблен подходящ за новата и спалня.Спряла се е на този /аз незнам дали изобщо съществува като такъв или е само картина/ и моли за подкрепа- издирва схема и ключ. няма да откаже и на съвети,за други подходящи за мястото гоблени /спалня/.Предварително ви благодаря от името на двете ни и очакваме вашата помощ!!!:-|
Адреса е: pojar1958@abv.bg-Светла Тодорова:blueflow:

http://stepaniya-vera.gallery.ru/watch?a=bo0z-jjMQ

Честита Нова Година момичета и момчета!!!
Знам, че Манка ще ми се кара, но търся схемата на свети Георги/ без снимка/, но не тази която се шие нацяло, а има модел в който се шие само светеца и змея. Знам, че момиче от форума я беше шило, но така и не я намерих. Дано някой ми помогне. Благодаря предварително.
mimmoza@mail.bg

Имаш 2 схеми в пощата, но не съм сигурна дали за някоя от тези става въпрос.........:loveglasses::kissyou:

Здравейте, момичета и за много години!
Търся пренабор на това гобленче. Имам оригиналната схема, сканирана от списание, но ще ми бъде трудно да я ползвам защото е цветна, а нюансите на цветовете са твърде близки. Ще бъда благодарна, ако се намери пренабор.:kissyou:

Момичета дали ще се намери пренабор на тази схема. Обещах на една колежка да й намеря хубава схема, а за мен хубава означава пренобр.:loveglasses:
Адресът ми е в подписа........:kissyou:

Момичета поне информяция на коя фирма е този модел някой да ми даде на ЛС, за да го пусна при рускините за търсене, но там трябва да е в съответната тема/ фирма/.........

Пепи, изпратих ти каквото имам. Не знам на коя фирма е това, което ти пращам. Този гоблен мисля го има разработен от Дим и от българска фирма съм го виждала, но не помня на М-стил или на Гинокардия.

Момичета поне информяция на коя фирма е този модел някой да ми даде на ЛС, за да го пусна при рускините за търсене, но там трябва да е в съответната тема/ фирма/.........

Пепи, това е Първа рожба на Милена стил:http://shop.milenastyle.com/product_info.php/manufacturers_id/6/products_id/523

Дами, за много години и още повече бродерии!
търся схемата на този елегантен гоблен. Дали се намира някъде?
:idea: ralfs@abv.bg

Нужда от помощ!

Честита Нова година на всички! Желая на всички Ви здраве и добри доходи, които да Ви осигуряват достатъчно свободно време, за да се отдавате на хобито си от сърце!
А сега и аз да помоля за нещо... Търся схемата на гоблена "Молитва за дома". От доста време ровя във форума, даже пратих ЛС на две съфорумки с тази молба, но нищо - или файловете са празни, или линковете не съществуват.
Надявам се все някой да помогне.
E-mail: petq_st_maneva@abv.bg (ако мейлът е подчертан - на мястото на разстоянията има долна черта).
Благодаря Ви!

...Търся схемата на гоблена "Молитва за дома". От доста време ровя във форума, даже пратих ЛС на две съфорумки с тази молба, но нищо - или файловете са празни, или линковете не съществуват.
Надявам се все някой да помогне...
Аз също се "оглеждам" за молитвата от много време, може ли да я пратите и на vania2606@abv.bg
Благодаря предварително

Явно няма да се намери схемата на момините сълзи.Ако някой може да ме ориентира как да си я купя-също ще бъда много благодарна!Моля не ми изтривайте поста!!!

Здравейте,извинявам се предварително,че нямам картинка на търсения гоблен,моля ко някой има схемаи ключ на другарчето на тази баба Яга
http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=166897&d=1355995679

на него баба Яга е в полет,надявам се да се досетите какво търся,благодаря предварително!

Статус
Not open for further replies.
Назад