Получени подаръци от игра-КОЛЕДА и извън нея

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Имам си, имам си подарък!!! Благодаря ти Гергана/gpiano/ от сърце!!! Имам страхотен гоблен с дядо Коледа, коледна покривка, украса, кутия с лакомства и картичка с мили пожелания. Подаръка е страхотен!!!

Честито keissi!!!: Наистина стилен подарък!!! :loveglasses: Вълнувам се с всички вас и се наслаждавам на всяка една снимка.
А пък моят подарък тръгна още в сряда следобед с БГ пощи и уж вчера или днес най-късно трябваше да е при моето другарче......:(

Радвам се, че подаръка ми е пристигнал невредим. Дано наистина е зарадвал keissi

Привет и от мен! Искам да ви покажа и моя прекрасен подарък от pepina_p.
Имам си един прекрасен коледен гоблен, книгоразделител, който си позволих да ламинирам сама, комплект с коледни мотивчета, шоколад и ръкохватки. Всичко с коледни мотиви. Прекрасно е! Много, ама много съм щестлива :party:

Незнам защо в момента не мога да кача снимка. Ще се опитам пак малко по-късно.

:kissyou:

А ето и моите снимки да се насладите и вие на прекрасния ми подарък!

Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА pepina_p :kissyou:

Момичета,искам и аз да се похваля ,защото Дядо Коледа пристигна и при мен и да поднеса хилядите си благодарности на една страхотна приятелка pepina_p,която ме накара днес да се разтопя от щастие.Получих огромен пакет преливащ от конци,панами,схеми,готови комплектовки и какво ли още не,но няма как да им се насладите-нямам техника да покажа:(
Един невероятно красив гоблен,майсторски изработен и рамкиран

Благодаря ти Пепка,при мен Коледа пристигна,благодарение на теб:kissyou:

-
календар за 2013година - трепач
органайзер - с аксесоари вътре- пласмасова панама, заготовка за картичка, мулине
гоблен коледен - за да го ушия
картичка с мили пожелания.
Благодаря ти мило момиче!:flower:

Последно редактирано:
И манкааа има подарък урааа,мноооооого е готин,после ще ви го покажа:lady:
Само да му се порадвам още малко и почвам снимковия материал:idea:
Цвети,благодаря ти мило другарче:kissyou:

Така първо от сърце пак да благодаря на другарчето си cecunka:kissyou:
и почвам да показвам---- вижте каква хубава подложка за елха ми е направила Цветито,това ме изненада най-много-

И да продължим--страхотни ДМС конци,като ги гледам какви цветове са вътре,и чак ми е жал да ги ползвам.Заготовки за картички имам и кутия,които ще трябва да направя,само обаче да си харесам моделче и ги почвам.Престилка за бутилка и картичка с много мили пожелания.

Весели празници на всички :kissyou:

Manka, радвам се че ти харесва подаръка:kissyou:
Ще си открадна твоите снимки, защото аз забравих да снимам преди да пратя подаръчето:shy2:
:clap: на всички, които пълнят тази страница с красота и положителни емоции.:kissyou:

Честити подаръци момичета.И браво на момичета които са ги изработили.
Весели празници.:blueflow:

Голяма изненада днес

То това моето направо за роман ще стане...........
Пише ми Манки преди 2 дни:
"Би ли ми написала моб.телефон,че другарчето ти ще праща с куриер.Благодаря предварително"
Пиша аз телефона и днес чакам.
Получава се колета от баща ми /дакото съм на работа/ и аз нетърпеливо го питам по телефона: Прочети ми поне името кой ми праща.../ вълнувам се като първолак/
Той слага очилата и чете: Мариана Демирева Бургас.
Аз викам: Ама това е организаторката на играта, да не грешиш нещо.
Изобщо не допусках, че може Манка ди ми изпраща. И като се разсмах, че ме е метнала тази Манка.......
Пакетът пристгна в този Коледен прекрасен вид- да те е жал да го отвориш:
После внимателно отварям- всичко подредено като по конец и изпипано до последният детайл:
Най- впечатляващото вътре беше сладурският Дядо Коледа оформен в красива махагонова рамка:
Освен това вътре още много перфектно избродирани и оформени неща- престилка с Джудже, 2 сърца с Коледни мотиви, комплектовка на любимата ми фирма Vervaco. Специалитетът на Манка мънистено бужи- пръстен, картичка, поставка.
Ей, таз Манка направо ме ошашави:kissyou:
Ами то да кажа БЛАГОДАРЯ е направо малко.....

Pepina честито.Манка ти е приготвила какво винаги чудесни подаръци.:kissyou: Прекрасен Дядо Коледа.

Статус
Not open for further replies.
Назад