Получени подаръци от игра-КОЛЕДА и извън нея

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.

manka

Гобленар
Модератор
b52c09bf4421b16ff2930cb4ebfe9fa6.gif
Заповядайте дами:idea:
Хайде да видим какви красоти сте сътворили тази година,да зарадвате другарчетата си.

Ще помоля в темата да се показват само ушитите неща и всичко друго свързано с нашето хоби,страничните подаръци не,много ви моля още веднъж и благодаря.А сега да видим кой първи ще получи своя подарък.........

Участници-
1.Светла Петрова-------получила подарък от ksenitka
2.keissi -------получила подарък от gpiano
3.vili val4eva-------получила подарък от Nev
4.sunnyto-------получила подарък от di_di_b
5.sissak-------получила подарък от keissi
6.manka-------получила подарък от cecunka
7.Славова-------получила подарък от sLaV
8.Nev-------получила подарък от Светла Петрова
9.boneli -------получила подарък от Гинева
10.pissi_s-------получила подарък от pepen
11.albenka30 -------получила подарък от sunnyto
12.ani_bumer2008 -------получила подарък от rositsa
13.Ducky-------получила подарък от albenka30
14.sLaV-------получила подарък от Катето58
15.Юра-------получила подарък от boneli
16.rositsa-------получила подарък от fani77
17.di_di_b-------получила подарък от Hrisi1967
18.Гинева-------получила подарък от pepina_p
19.ksenitka-------получила подарък от ani_bumer2008
20.Hrisi1967-------получила подарък от sissak
21.fani77-------получила подарък от Славова
22.lili49-------получила подарък от smiles
23.pepina_p-------получила подарък от manka
24.pepen -------получила подарък от Юра
25.smiles-------получила подарък от vili val4eva
26.gpiano-------получила подарък от lili49
27.cecunka-------получила подарък от Ducky
28.Катето58-------получила подарък от pissi_s

Последно редактирано:
Аз съм първа, имам подарък от Христина Драгостинова - Hrisi1967,

много съм радостна,снимки по - късно:kissyou::kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Ето и най-красивите подаръци които получих днес,просто нямам думи за тези красоти които е ушила за мен.Хриси ,МНОГО,МНОГО ти благодаря за всичко сътворено от теб.Вече,всичко е подредено по местата си,Коледата ще бъде незабравима благодарение на Теб.

Прекрасни са :

di_di честито.Прекрасни подаръци си получила. :clap::clap:Браво на момичето което ги е изработило.

МНОГО БЛАГОДАРЯ,НАДЯВАМ СЕ И ВИЕ ДА ИЗПИТАТЕ СЪЩОТО ЩАСТИЕ КАТО МЕН ОТ ВАШИТЕ ПОДАРЪЦИ.:clap::clap:

здравейте

Момичета, и аз сьм от пьрвите,получили подарьци.Имам цял кашон,пьлен с изненади,довечера ще има снимки.БЛАГОДАРЯ ТИ,ПЕТЯ-sunnyto:kissyou:ето и снимките

Последно редактирано от модератор:
Искам и аз да благодаря от сърце на Анито - от Сливен, вчера получих куриерска пратка, което много ме учуди - не можах да се включа в Коледната игра , а получавам....:D
Наистина останах изумена - Бутилка шампанско, направена с декупаж - УНИКАЛНА! Сега си ми стои в хола - да й се радват всички, и няма да я пиеме - толкова е красива! Още веднъж да благодаря за неочаквания подарък на Ани! Весели празници на всички!

Ето това са моите подаръци от lili49 Направих 2 снимки, защото невероятната покривка не може да се види.Много благодаря! Подаръците са страхотни и наистина зареждат с коледно настроение! Весели празници на всички! :kissyou:

Герганче честито!!!:loveglasses: Подаракът ти е невероятен!!!:clap:
А на lili49 мога само да благодаря за естетическата наслада, която ми достави и да ръкопляскам до без край......:clap:
Браво Лили!!! Няма да скрия леката си завист, че не съм аз адресата на твоя подарък..............:gipsy:
Но Герганчето поне се надявам да ги донесе на пловдивска среща да им се насладим на живо и ние.....

Герганче радвам се че си харесала подаръка.Шила съм го с голямо притеснение дали ще ти хареса че не е гоблен.Но така бях решила.
А ти ще си ушиеш момиченцето.:kissyou:
Пепи на теб благодаря за поздравите.:shy2:

Честито на получилите такива прекрасни подаръци и поздравления за момичетата,които са ги сътворили.:clap:
Аз вече се притеснявам дали моя подарък ще се хареса на другарчето ми,което трябва утре да го получи.:confused:

И аз изпратих моя подарък по ЕКОНТ. Утре до 13ч другарчето ми ще си получи подаръка. Дано да го хареса :)

boneli,получих си подаръкааааааааааааааааааа!!!!
Всичко е изработено с много любов и старание!
Ето го и него :

Една част от тях са вече поставени между коледната украса.
Благодаря много на Нели за коледното настроение което ми създаде :kissyou:

Весели празници на всички !!!

И при мен пристигна Дядо Коледа с подарък от Мария Стефанова/smiles/
Благодаря Мария.Всичко което си направила е прекрасно.И без засрамена иконка за играчките по красиви са от моите.:gipsy:
http://s002.radikal.ru/i197/1212/30/3b1dd1c76979.jpg

Лили, много се радвам, че ти е харесал подаръка :kissyou: ....и стига се прави на по-малко сръчна отколкото си :D

Весели празници на всички и от мен!

Имам си, имам си подарък!!! Благодаря ти Гергана/gpiano/ от сърце!!! Имам страхотен гоблен с дядо Коледа, коледна покривка, украса, кутия с лакомства и картичка с мили пожелания. Подаръка е страхотен!!! :kissyou: :blueflow:

Статус
Not open for further replies.
Назад