ЕТАПИ

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Раздвижиха се нещата, но ми се струва доста от участниците не са показвали нищо до сега.

Раздвижиха се нещата, но ми се струва доста от участниците не са показвали нищо до сега.

Права си. Така е. Все още не са показвали нищо следните участници:

• АЗАЛИЯ
  • ВЕРБЕНА
    [*]ГАРДЕНИЯ
    [*]ДЕТЕЛИНА
    [*]ИРИС
    [*]КАЛАТЕЯ
    [*]КОКИЧЕ
    [*]ЛИЛИЯ
    [*]ЛУПИНА
    [*]ЛЮЛЯК
    [*]ЛЮТИЧЕ
    [*]МАГНОЛИЯ
    [*]МАРАНТА
    [*]МИНЗУХАР
    [*]МИРТА
    [*]МУШКАТО
    [*]НАРЦИС
    [*]НЕВЕН
    [*]ПЕТУНИЯ
    [*]РАДИКА
    [*]РАЛИЦА
    [*]РОСЯНКА
    [*]ТЕМЕНУГА
    [*]ФРЕЗИЯ
    [*]ЦИНИЯ
    [*]ШИБОЙ
Което си е повече от една трета от всички записали се. За сега само една участничка ме е предупредила,че има голяма вероятност да се откаже от конкурса. Май трябваше да посочим и краен срок за показване на първи етап. :confused: Но нищо.Този момент ще го предвидим за следващия конкурс. Макар, че и това не е гаранция. Но поне навреме ще ни ориентира в начина на гласуването.
Все още има достатъчно време. Надявам се,че всеки си е планирал и всички участници ще финишират. :idea:

Да си припомним точка 3 от условията на играта

"3. Обявяване краен срок за ушиване на гоблените и изпращане на снимки на готовите гоблени на посочения имейл.- 31.08.2013"

Днес е 29.03.2013.

Има ПЕТ месеца до крайния срок.

Сред учатниците има работещи хора, които може би разчитат на лятната отпуска да дръпнат с шиенето на гоблена.

И още един цитат от условията на играта:

"По желание всеки участник може да показва етапи, но не лично, а посредством водещия на темата- т.е. участника ги изпраща на горепосочения имейл и водещия темата ги качва тук."

Което означава, че не е абсолютно задължително да се показват етапи.

Никой не е нарушил никакво условие на играта.

Не виждам причина никовете на "провинилите" се да се навира в очите на съфорумците, което може да повлияе отрицателно на техният вот.

За какво е това бързане?

Последно редактирано:
И аз така си мисля.До края на август имам време поне за още 3 гоблена извън всичките игри, в които съм на първ а линия :D

Роси и Светла, прави сте и двете. Има достатъчно време до крайният срок. Това, което показах е само моментна снимка на ситуацията, а не укор към непоказалите. Смятах да информирам след празниците, но постът на mamanushi ме провокира да го направя по-рано.
Съжалявам, ако съм предизвикала недоразумение или негативно впечатление! :(

Що се касае до показването на етапи - да, регламента не задължава, но е желателно поне един етап да се покаже с кодовата дума, за да сме сигурни че избраният гоблен не е ушит преди конкурса.
Има пропуск в регламента относно това , но все пак ни е първи опит за такъв вид конкурси и се надявам на разбиране от ваша страна.

Не виждам причина никовете на "провинилите" се да се навира в очите на съфорумците, което може да повлияе отрицателно на техният вот.

Зад кодовите имена никой не знае кой е, така че този упрек ми се вижда малко пресилен :idea:

Всичко хубаво,ама все пак 2-3 етапа трябва да се покажат,не мислите ли?Това е някаква гаранция,че гоблена се шие в момента,а не виси на стената от няколко години!Дори имам предложение,който не е показал етап да бъде декласиран!Има и друг вариант-да се покаже етап-десетина бода преди свършването на гоблена-такива има всеки доста в някоя кутия захвърлен и чака щастливия си край-и това не е работа!

Аз съм доста активна в Осинката и там в момента започва такъв анонимен конкурс в няколко категории - мини, миди, макси и галоп по Европа. Там е толкова стриктен регламента, няма изключения при представяне на снимките и аз се включих в него да се пробвам. Има една ключова дума и за първия етап трябва да се ушият определен брой бодове.

Ния, напълно съм съгласна с теб. Силно желателно е всеки участник да покаже някой и друг етап по време на играта. Но все пак има достатъчно време за това. Твърде рано е за обвинения, създаване на негативни настроения и напрежение. Само тази игра до сега не беше опетнена с проблеми и негативизъм. А виждам, че вече се бълнува и за дисклалификации (не от теб, разбира се). Записалите се в играта са го направили при тези условия и никак не е редно те да бъдат променяни (дали някой не желае да елиминира огромна част от конкуренцията ?)

Юра - за мен, не е пресилено. Гласуването ще е по тези никове, които в момента висят в списъка на "грешниците". Но да речем, че това не е грандиозен проблем.

Ехе-е-е-е..., как може да ви хрумват идеи за декласиране след като има цели 5 месеца до краѝния срок? Не ви ли идва на ум, че част от хората може да са били ангажирани досега в друг конкурс, или с техни си проблеми, или да са сметнали, че по-малко време ще им трябва за гоблена и могат по-късно да го започнат? :idea:Все пак си има обявен регламент.

Последно редактирано:
Момичета, дайте да не се отклоняваме от главното с моментни настроения. Казах го веднъж и пак ще го повторя- исках само да покажа ситуацията към днешна дата. Това е. Изобщо не съм имала в предвид да порицавам този и онзи и още по-малко да дисквалифицирам някого. Ако някой бъде дисквалифициран, макар, че това не е точната дума, той сам ще направи това, или няма да представи в срок завършения вече гоблен или сам ще се откаже преди това. Дори нещо повече, вече двама участника ми се обадиха, че се отказват, но те при мен все още фигурират и така ще е до последния ден от срока. Опитвам се да ги убеждавам да не се отказват до последно.
И още нещо да допълня - преди известно време бях показала колажи с представените етапи до този момент. От там също може да се направи извод кой не е представил до тогава етап, но не се повдигна този въпрос за настройване . Моля ви, нека не опорочаваме темата.
Радвам се, че една от игрите, която водех завърши без отрицателни емоции в атмосферата на приятелство и толерантност. Много ми се иска и тази игра да е така. :kissyou:

Днес си имаме втори етап обещаващ нещо много красиво. И това съвсем не е първоаприлска шега.

И днес ще имаме цветен ден с един втори етап.

И да се поправя - не цветен, а много цветен ден с един, този път - пети етап.

Последно редактирано:
Богат на етапи е днешният ден. Ето ви и един първи етап съвсем в унисон на сезона.

На още една красота ще се наслаждаваме в темата ни.
Гардения със своя първи етап и намек за идващото лято.

Имаме си днес и "новак" със своя първи етап - едно обещаващо начало.

Назад