pepsssi Гобленар 6 Юли 2013 #242 NIA каза: И още един етап за днес. Кликнете, за да разширите... "ЗАЕДНО НА ДЮНИТЕ" нежност и красота , харесва ми! :clap::kissyou:
NIA каза: И още един етап за днес. Кликнете, за да разширите... "ЗАЕДНО НА ДЮНИТЕ" нежност и красота , харесва ми! :clap::kissyou:
pepsssi Гобленар 6 Юли 2013 #243 NIA каза: И днес имаме участник на финалната права. Кликнете, за да разширите... Чудесен е този "Есенен блуз" Поздравления за Перуника!:clap::clap::clap:
NIA каза: И днес имаме участник на финалната права. Кликнете, за да разширите... Чудесен е този "Есенен блуз" Поздравления за Перуника!:clap::clap::clap:
pepsssi Гобленар 6 Юли 2013 #244 NIA каза: За днес имаме още един етап. Този път участникът вече е на финалната права. Кликнете, за да разширите... Ех, че апетитна кошничка, пълна с любимите ми плодове! :loveglasses::clap:
NIA каза: За днес имаме още един етап. Този път участникът вече е на финалната права. Кликнете, за да разширите... Ех, че апетитна кошничка, пълна с любимите ми плодове! :loveglasses::clap:
NIA Модератор 10 Юли 2013 #246 Да започнем деня с това И дано да имаме още за днес. Последно редактирано: 10 Юли 2013
pepina_p Гобленар 13 Юли 2013 #251 Липсват и френските възли, които като гледам са стотици- снежинките:loveglasses: Но ще стане един път!!!:clap:
Липсват и френските възли, които като гледам са стотици- снежинките:loveglasses: Но ще стане един път!!!:clap:
K KatyaShuman 14 Юли 2013 #252 NIA каза: Едно етапче и за днес. Кликнете, за да разширите... Да , един много красив и сложен гоблен! Заслужава си!
NIA каза: Едно етапче и за днес. Кликнете, за да разширите... Да , един много красив и сложен гоблен! Заслужава си!
K KatyaShuman 14 Юли 2013 #253 NIA каза: Ден последен за изпращане и показване на първи етап. Днес показвам първи етап на РАЛИЦА и очаквам етапа на КОКИЧЕ. КОКИЧЕ ми изпрати снимка на своя първи етап, но е забравила да сложи табелката с кодовата дума. За това нейният първи етап ще бъде показан по-късно. Ето етапа на РАЛИЦА. Кликнете, за да разширите... Много свежа картина! Успех!
NIA каза: Ден последен за изпращане и показване на първи етап. Днес показвам първи етап на РАЛИЦА и очаквам етапа на КОКИЧЕ. КОКИЧЕ ми изпрати снимка на своя първи етап, но е забравила да сложи табелката с кодовата дума. За това нейният първи етап ще бъде показан по-късно. Ето етапа на РАЛИЦА. Кликнете, за да разширите... Много свежа картина! Успех!
R rossi369 Гобленар 20 Юли 2013 #256 Браво момичета,страхотни сте!Големи красоти сте сътворили!:clap::clap::clap:
abi1004 Гобленар Модератор 23 Юли 2013 #259 NIA каза: Още един гоблен се прехвърли в папка "ПОЛУГОТОВИ" Кликнете, за да разширите... Този ми е един от любимите накрая когато се разбере на кой е ще помоля за схемата и ключа. има и още един също много ми харесва и за него на финала ще питам. Успех на всички учасници!!: Последно редактирано: 23 Юли 2013
NIA каза: Още един гоблен се прехвърли в папка "ПОЛУГОТОВИ" Кликнете, за да разширите... Този ми е един от любимите накрая когато се разбере на кой е ще помоля за схемата и ключа. има и още един също много ми харесва и за него на финала ще питам. Успех на всички учасници!!: