Среща на Гоблените.com в Бургас

• Началник на темата Началник на темата Renika
  • Начална дата Начална дата
Радвам се ,Кате , че успя!Хеееееей, който ще идва да си носи подаръците да им се радваме на живо! :kissyou:

Съжалявам,:(ама имам именник.Ще чакам следващата среща:idea:,а на дошлите-весел празник!:flower::flower::Да не забравите да снимате !:-|

Последно редактирано:
срещата

За първи път бях на среща в Бургас.Ако някой се двуоми дали да ходи на такава среща-нека опита и после да му мисли:greeneye:
Икакви подаръци-вижте сами.Отново сърдечно благодаря на всички и весел празник!:kissyou:

Видяхме се,почерпихме се,поговорихме си и се похвалихме с подаръците си от другарчетата в играта !Приятно изненадани с подаръчета от Кейси и Светла бяхме всички!:clap:Благодаря ви мили момичета!:kissyou:

Утре ще има и снимки!:D

Тук се виждат картичките и великденските яйчица,с които ни зарадва Кейси:kissyou:
От Светлито получихме ключодържатели!:kissyou:
Ето го моя!

Привет момичета! Аз съм Гергана от Поморие.:lady: Искам да попитам, ще има ли скоро нова среща в Бургас?

:idea: Здравей Гергана и добре дошла. Има, има срещи в Бургас, следващата е на 11 април.

Леле, това си е направо скоро. Ще очаквам уточнения и е твърде възможно да дойда и аз!:-|

Добре дошла и от мен.Мястото и часа на срещата са определени - 11.04. - 14 часа - грил бар "Пиза"Ако искаш повече информация на ЛС.Ще се радваме да се запознаем

На мен също ще ми бъде приятно да се запознаем. Много сте мили. Дано да съм свободна тогава, ще додйда.:idea:

Този грил -бар "Пиза" къде се намира:confused: ?Ориентирайте ме.То в Бургас всичко се променя скоростно.:D

Този грил -бар "Пиза" къде се намира:confused: ?Ориентирайте ме.То в Бургас всичко се променя скоростно.:D

Намира се на ъгъла на бул."Христо Ботев" и ул."Александър Велики" (това е улицата, където се намира магазина за гоблени).
Още - по диагонал на около 50м от спирката на театъра

Намира се на ъгъла на бул."Христо Ботев" и ул."Александър Велики" (това е улицата, където се намира магазина за гоблени).
Още - по диагонал на около 50м от спирката на театъра

Ама как така сте улучили "улицата,където се намира магазина за гоблени"......
/ сигурно е просто случайност.../

Назад