Сватбената ни церемония

• Началник на темата Началник на темата decor
  • Начална дата Начална дата
Честито Светле!:blueflow: Желая ви дълъг и щастлив семеен живот! Благодарение на интернета бяхме виртуално на брачната ви церемония. Дано да ни "поканиш" и на сребърната, а защо не и на златната сватба.:kissyou::wine:

Честито, Светле! Много се радвам за теб, че си намерила любовта, макар и толкова далеч. Бъдете все така щастливи и усмихнати, както на снимките! Обичайте се и се подкрепяйте, преодолявайте с лекота изпитанията и попътен вятър в съвместния живот!:kissyou::kissyou::wine:

Честито и от мен!
Аз не знаех какво те е отвело в Америка, тъй като не се познаваме лично и останах изненадана като видях снимките.
Изглеждате много позитивни и ви пожелавам дълго и все така усмихнато съжителство!
А разказът в картинки е почти като комикс- много се смях... Успя да ни пресъздадеш атмосферата все едно, че сме били там :)

Казват, че щастието не е последна спирка, а само начин на
пътуване, на Вас и Вашето семейство пожелавам Приятен път!

:kissyou:Освен традиционното "честито", искам да ти пожелая всичката любов и всичкото щастие на земята и след това това, като при мен 43 години невероятна любов и приятелство /за съжаление приятелчето ми си отиде преди 8 м./, но и сега съм с него. От все сърце ти пожелавам да изживееш нещо много красиво и невероятно:flower::flower::flower::kissyou:

Последно редактирано:
Светле,опасно място е интернета;)
Честито и от мен! :kissyou:
26.jpg

Честито и от мен!

Желая Ви цялото щастие на земята. Желая ти дълъг, спокоен и пълен с обич семеен живот.
Поздрави. :kissyou:

Назад