Игра ЧРД - 2013

Оля,нека аз бъда 16-та,т.е. да попълня необходимата бройка:D,само да не се изложа,че гледам детето на дъщеря ми и нямам много свободно време:idea::D:kissyou:

Ако все още сте нечетна бройка и ви трябва още един човек, аз много се чудя, така че обадете се, ако не ви достига другарче :) :kissyou:

Записвам и irina48 и mandol и чакаме още малко - има хора за кои тази година играта ое не приключи - да имат и те време да приценят - да не би включат се пак в авантюрата ;)

Светле, извинявай, аз без да искам, била напълно сигурна, че ти си вече в игра ;) И само подканваш други да побързат ;)

И така ;)

Тази година не виждам смисл да криеме, кой през коей месец е роден (то вече е ясно почти за всичките участници)

Затова - ето го списък

Януари - Гинева
Февруари - mandol
Март - boneli, didida, margo67, ovne, sissak
Май - mirastiv, Daniela Slavova
Август - vesi700, smiles
Октомври - galq_ivo
Ноември - Светла Петрова, irina48
Декември - vishenka, pissi_s, m_rija, pipitka

Всички получили другарчета си в форма

vishenka (никнейм) - **/** или **.** (рождена дата)
(08*******) - телефон, ако решите да пуснете колет с куриер

Всички другарчета записвали се в тема - за това трябва само цъкнете на никнейм им и да го проучите.

Но ще помоля пак всеки да напише своите пожелания или нежелания за подарък!!!

Последно редактирано:
Аз днес си получих другарчетата и старателно им прегледах профилите, за да видя какво харесват и да съм сигурна, че няма да се изложа. :)

И аз имам другарчета :) Ако това би улеснило моето - не си падам по щампи, графики и мъниста. Всичко друго, разни джунджурии много ми харесват :) :kissyou:

И аз вече си имам другарчетааа!!! :greeneye:

Тъй като е много вероятно да затрудня другарчетата си....тъй като нямам своя тема във форума /все още/....само ще кажа, че като цяло няма нещо, свързано с нашето хоби, на което да не се зарадвам...

Всичко изработено от сърце ще направи рождения ми ден по-хубав - сигурна съм ...

Аз също ще се постарая много да зарадвам другарчетата си :-|

И аз имам другарчета и също нямам претенции какво ще получа.Ще се зарадвам на всичко.:kissyou:

По принцип не съм претенциозна и не искам да затруднявам другарчетата си, но все пак ще напиша и аз какво не харесвам-смятам, че така донякъде пък бих ги улеснила все пак... Не харесвам щампите и мънистените гоблени. Иначе всичко друго, свързано с нашето хоби би ме зарадвало, така че не мисля, че ще ви е трудно, които и да сте :)

Назад