Игра ЧРД - 2013

И аз си имам подаръци :)
Преглед на прикачен файл 171570
Ето го първият - подарък от Ивелина от Варна (pipitka)
Красиво гобленче в цвят бордо, комплект конци, сладко искушение, комплект с мъниста на Мил Хил (таково аз още нямало) и картичка с пожелания!
Преглед на прикачен файл 171571
А вторият ми подарък аз получила лично от Марго (margo67) - благодаря ти, мила, че посетила ме в моят празник и зарадвала ме със своите красоти! <3
Имам си гобленче в оранжево, две красиви чаши със макове и кутия с макове - там ще пазя запасите ми от мъниста!
Също така Марго незабравила и да ме зарадва за коледа - имам си декупирано шампанско за празника и сладка почерпка към него!

Благодаря ти още веднъж, че дошла и изпила с мен едно "кафе" за моето здраве!

Мили момичета, мерси, че ви има, вие направиха празника ми още по красив и емоционален

Оля,честит рожден ден на патерица!Да си жива и здрава,и все така добра към нас!Получила си страхотни подаръци,със здраве да ги ползваш!!!:kissyou::blueflow:

Оля,искрено се надявам да ти е харесал подаръкът ми и да съм те зарадвала за твоят празник!

Тази вечер получих и другия си подарък за утрешния ми рожден ден! Мога само да кажа че съм невероятна късметлийка в тази игра - другарчетата ми са изключителни :idea:
Вижте какво получих от Пепито (ovne) . Нямам думи да опиша емоциите които ми донесе. Имам жестока кутия слон и други две кутии за дреболийки - толкова необходими при нашето хоби, бонбони, конци, рамка, приказен шал, и гобленче на Дименшън - нежно, ефирно и с рамка направена пак от нея . Пепка, Пожелавам ти много здраве и много време за приказните неща, които правиш . Насладете им се и вие - всичко е направено от нея ръчно, направо ме разплака!

Имам си и един подарък изненада от моя любима виртуална приятелка - Любомира (mandol).
Миличка, благодарение на теб деня ми започна и завърши по великолепен начин! Вижте какво прекрасно и нежно бродирано бижу си имам :

Оля, Пепи, Любомира, Благодаря ви , че ви има момичета! Изпращам ви хиляди целувки! :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Честит рожден ден, мила Мария! Думите са малко, с които искам да ти пожелая цялото щастие на света! :kissyou:
Радвам се, че подаракът ми пристигна навреме и ти харесва. Нека винаги дните ти са изпълнени с положителни емоции! Днес ще празнувам с теб!

Момичета, другарчето на pipitka вече са очевидни, моля ги да пуснат колети си преди празника и - по коледа, за для стигне всичко навреме!

Момичета! И за для свърши сагата с подаръка на Силвия - тъй като смятам (и мисля, че моето мнение ще разделят доста хора), че тя не получила подарък от другарчето си, аз и "сменила" другарчето.
Но нямало как тя да получи подарък точно на рожденият си ден, тъй като всички били подготвени за други дати. Силвия получава коледен подарък от Весито ;)

Надявам се, че вече мога да смятам тази не много приятна сага за приключена!

Получих си го.Страхотен е. Довечера ще кача снимки и тук.Просто думи няма да изразя радостта си.Вече благодарих на Веси, че ме направи изключително щастлива :)

Последно редактирано:
Влизам все с надежда да видя завършека на играта и последните подаръци за рождения ден на pipitka, но няма нищо. Да не би нещо аз да съм в грешка?

Оле, кога е рождения ден на pipitka? Явно нещо се е случило. Не може и двете й другарчета да не са й изпратили подарък. Гледам, че последно е влизала във форума вчера. Защо пък й другарчетата нищо не пишат. Дано да е затишие пред буря от хубави подаръци и зарадвана рожденичка.

Не се тревожете хора,още вчера едното ми другарче идваше у дома да ми донесе подаръка.Обади ми се,но аз не съм във Варна,както бях прдупредила Оля.Пътувах и Другарчето ми-Даниела от Добрич ме попита къде да ми го изпрати,така че скоро ще го получа и ще се похваля.много благодаря на Даниела,че идваше на крака да ми го донесе,жалко че не се видяхме,но непременно ще я чакам като се прибера,да дойде да се почепим.
А също така днес получих sms ,че куриер ми носи пратка у дома,но нали ме няма дадох друг адес,но ще си го жзема,чак на 10.01 като се прибера.
Така,че моите другарчета да не се притесняват,подаръците идват но ще успея да покажа снимки по късно.Благодая и на двете ми другарчета за вниманието и могат да са сигурни,че всичко много ще ми хареса,защото са направени с желание специално за мен.
Весело посрещане на новата година на всички!

Честит рожден ден pipitka! Много здраве, щастие и повече време за любимото хоби!!!:kissyou:
Много исках да си получиш подаръка точно на рожденият си ден, но за съжаление незнаех, че ще отсъстваш от града. Ще се радвам ако подаръкът ми ти хареса. Весело посрещане на новата година!!!

Последно редактирано:
Назад