Пътувания,екскурзии,места за туризъм

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Дано успея и аз да отида да видя тази красота.Наистина в нашта родина има много красиви места и ако имаш възможност сложи още някоя снимка.

Да вярно е, че в България има красиви места и трябва да се видят.
След няколко дни ще ви покажа снимки от Анталия, Турция.Страхотно си починах и видях доста неща,които смятам да споделя с вас :kissyou:

Kati, тези места са прекрасни.И друг път съм писала ,че там бях възхитена от природата и всичко наоколо.
А днес ходихме до Аневското кале над град Сопот-и там е интересно,малко труден терен.Но пък гледките са величествени.ако успея ,ще покажа снимки.

lari,ще се радвам да покажеш снимки там не съм ходила живи и здрави догодина може да го посетим има много красиви места които си заслужават да се видят в нашата страна

С удоволствие бих споделила цялата красота на нашата природа,но не мога да прикача снимките.Дори и смалени-имам отказ.А ходихме и по екопътеката на Калофер-ако знаете колко величествени гледки има-дъхът ти спира.:uhhhh:Но не се получава.Ще чакам помощ!:confused:

Почивка

:hello:След два дена заминавам на почивка във Велинград:gipsy:Ще взема фотоапарата и се надявам да направя интересни снимки!Щом се върна веднага ще ви разкажа и покажа какво съм видяла там!Отзивите на други хора,които са били там са страхотни,но аз не съм ходила до сега!Не съм забравила и гоблена-първо него сложих в багажа:D!

Роси, бъди сигурна, че ще ти хареса.Зависи в кой квартал ще бъдеш , но всеки има своето своеобразно очарование.Казвам го, защото съм на половина велинградчанка.Наистина градът е много променен и осъвременяването му загуби много от автентинчия чар!приятна почивка и ще чакам с нетърпение снимките.:kissyou:

lari, направили сте си прекрасна екскурзия. Планината е толкова красива през есента, обагрена в толкова цветове.

Роси, бъди сигурна, че ще ти хареса.Зависи в кой квартал ще бъдеш , но всеки има своето своеобразно очарование.Казвам го, защото съм на половина велинградчанка.Наистина градът е много променен и осъвременяването му загуби много от автентинчия чар!приятна почивка и ще чакам с нетърпение снимките.:kissyou:

Ще бъдеме в хотел Камена!Казват,че е много красиво и им вярвам!Като се върна ще разказвам,ако имам думи-за такива красоти се говори:D

Благодаря на Ели за оказаната помощ!Каня всеки любител нае планината да посети красотите на парк Централен балкан-няма да съжалявате!А за Ели една огромна :kissyou::flower:-цветето е от долината на розите!

Добре дошли! Мога и екскурзовод да ви бъда!:DНо не и през лятото-особено на Аневското кали е пълно със змии.А екопътеката се посещава целогодишно!

:hello:
искам да ви покажа малко снимки от почивката ми в Анталия, Сиде но не зная дали ще прикача нещо :kissyou:

Назад