Dimensions 8804 A Christmas Wish

• Началник на темата Началник на темата m_rija
  • Начална дата Начална дата
Гоблена става много хубав, но одеалцето ми грабна сърцето. Завиждам на бебока, който сладко ще спи завит с това произведение на изкуството!:clap::kissyou:

С прекрасни творения си се захванала - особено ми хареса бебешкото одеялце. :clap::clap::clap:

Леле, какви страхотни работи се показват туууук! Това одеялце е толкова сладко :kissyou:
Блазе й на мама, която ще си завива съкровището в него! За първи път виждам такъв модел - с някакво синьо е обозначено къде да се шие, а и самото одеялце е 'наичено' или както там му казват в различните райони... което значи, че е дебеличко... малко не мога да си представя как се шие върху това :nose:
Много интересно! Не ги зарязвай нещицата за дълго, довърши си всичко - много са хубави
:clap::clap::clap:

За много време малък напредък... :idea: . Останаха ми няколко квадратчета , 7-8 км контур и няколко хиляди френски възли за снежинки :D

Малко остана, но километрите контур и фр.възли ще го светнат.
За контура предлагам помощ, аз вече го заобичах............. по неволя :gipsy:

Поздравления гоблена е много хубав :clap:Аз много харесвам точно такива сюжети има нещо много мило в тях :)
Чакам с нетърпение да го видя завършен.

Еее, от кога чакам тази красота!Хайде още малко и да го видим в пълният му блясък!

Ооо, станал е прекрасен и цветовете са сполучливи!Браво за труда и търпението!Поздравления!

Назад