lili49 26 Юли 2012 #21 Е аз много съм изтървала.Цветомилке много са красиви и двете дами.Браво приготвила си вече неща за срещата.:kissyou::kissyou:
Е аз много съм изтървала.Цветомилке много са красиви и двете дами.Браво приготвила си вече неща за срещата.:kissyou::kissyou:
C cvetomilka.1 Гобленар 26 Юли 2012 #22 Благодаря за хубавите думи,мили момичета!Голям стимул са ми.:kissyou: на всички вас!
abazova_s Гобленар 26 Юли 2012 #23 И аз съм пропуснала много.Така е като на работния ми компютър няма интернет а в къщи не ми достига времето.Прекрасни дами си ушила Цвети.:kissyou:
И аз съм пропуснала много.Така е като на работния ми компютър няма интернет а в къщи не ми достига времето.Прекрасни дами си ушила Цвети.:kissyou:
mamanushi 27 Юли 2012 #24 :clap::kissyou:Дамите на живо са още по-хубави, а минито е прекрасно - знаеш,че си падам по такива дребосъци. Браво!!!!!!
:clap::kissyou:Дамите на живо са още по-хубави, а минито е прекрасно - знаеш,че си падам по такива дребосъци. Браво!!!!!!
C cvetomilka.1 Гобленар 2 Август 2012 #25 Момичета,като гледам какви чаршафи сте опънали и какви красоти показвате,чак се засрамвам,но искам да ви покажа етап от новия дребос и шофьора му.
Момичета,като гледам какви чаршафи сте опънали и какви красоти показвате,чак се засрамвам,но искам да ви покажа етап от новия дребос и шофьора му.
C cvetomilka.1 Гобленар 9 Септември 2012 #26 Шофьорът на баба е готов. За тези малки красоти на Vervaco благодаря на Masha и Mina.
kamellia Гобленар 9 Септември 2012 #27 :clap::clap::clap:, мн са сладурски! Ще шие баба, като може Нашите баби само гледат
Elisa 6 Декември 2012 #29 Прекрасни неща си сътворила. Отидоха ми очите по дамите, но и всичко останало не им отстъпва по изящество!!! :kissyou: Много ме заинтересува рамката. Моля за малко повече информация, може ли да се поръча, или купи от някъде.
Прекрасни неща си сътворила. Отидоха ми очите по дамите, но и всичко останало не им отстъпва по изящество!!! :kissyou: Много ме заинтересува рамката. Моля за малко повече информация, може ли да се поръча, или купи от някъде.
walentiina Гобленар 7 Декември 2012 #31 Цвети,всичко е толкова хубаво!!!Какъв шофьор само-да ти е жив и здрав! Другите ти работи са много цветни и прелестни!Донесоха ми коледно настроение!
Цвети,всичко е толкова хубаво!!!Какъв шофьор само-да ти е жив и здрав! Другите ти работи са много цветни и прелестни!Донесоха ми коледно настроение!
C cvetomilka.1 Гобленар 7 Декември 2012 #32 Благодаря за хубавите думи,момичета! За Elisa-статива е от майстор "Сръчко "от Видин, от най-малките е.Много е удобен за мъниста. http://www.facebook.com/MajstorSrcko?ref=ts&fref=ts
Благодаря за хубавите думи,момичета! За Elisa-статива е от майстор "Сръчко "от Видин, от най-малките е.Много е удобен за мъниста. http://www.facebook.com/MajstorSrcko?ref=ts&fref=ts