ПЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

За съжаление това са цените за стаите - няма "икономични".А, ползваш или не всички останали екстри - цената е пак такава.
Абсолютно съм сигурна, че е избран най-оптималния вариант.
След като ни се полагат всички ония есктри, защо пък да не се спретне една среща с "приятели", примерно в Спа-то, или пък съм съгласна след среща с приятели в Спа, да се надбягвам на бягащата пътечка ...Абе нищо, че ще загубя.:confused:
Айде, и аз в списъка. Хотел, без вечеря, но с останалите екстри.
:gipsy:пъ. съ. Светлано, не ме хвърляй на акулите, ще ги задавя...

Абсолютно съм сигурна, че е избран най-оптималния вариант.
След като ни се полагат всички ония есктри, защо пък да не се спретне една среща с "приятели", примерно в Спа-то, или пък съм съгласна след среща с приятели в Спа, да се надбягвам на бягащата пътечка ...Абе нищо, че ще загубя.:confused:
Айде, и аз в списъка. Хотел, без вечеря, но с останалите екстри.
:gipsy:пъ. съ. Светлано, не ме хвърляй на акулите, ще ги задавя...

Това как да го разбирам?! Че то на вечерята е най-големия купон! :wine:

Абе ти да не си станала слънцеядка???:confused: Или си планирала нещо "тайно" за това време? :crazy:

Това как да го разбирам?! Че то на вечерята е най-големия купон! :wine:

Абе ти да не си станала слънцеядка???:confused: Или си планирала нещо "тайно" за това време? :crazy:
Бре , Нийо, да си чувала израза "свободна консумация"?Пък дали мен..., дали аз....:gipsy:

Бре , Нийо, да си чувала израза "свободна консумация"?Пък дали мен..., дали аз....:gipsy:

Че има ли такава на подобно мероприятие? :confused:
Ако е така, ще ти направя компания , не заради друго, ами да не ти е скучно. :oops:

ЗДРАВЕЙТЕ, :kissyou: ПИШЕТЕ МЕ И МЕН ВСИЧКО БЕЗ ХОТЕЛ, НАЛИ СЪМ БУРГАСКА СНАХА:D:D:D

Че има ли такава на подобно мероприятие? :confused:
Ако е така, ще ти направя компания , не заради друго, ами да не ти е скучно. :oops:
RRR,че си подробнааа!Нали знаеш, че имам приятелка в Бургас.
Ама да разбирам , че ме каниш в тясна близост до варненскаа група ли.:gipsy:

:confused: "RRR,че си подробнааа!Нали знаеш, че имам приятелка в Бургас."

Да разбирам ли , че ще остана сама със "шотландците"за "after party-то" :(

Дорис, това братовчедите на онези ли са дето ги разхожда на три нац. срещи? :D

Ха-ха-ха, моята прителка си пада по "Каракочев", българският далечен браТчед на Джони .Тъй като тя е тази, която идва по-често в П-в , съм и обещала като ида в Б-с, да го питаме, тоя Каракочев как е.
На купона, разбрах, че ще съм на първа линия до Ния. :party:
Ния, пак не си разбрала, бе жено!Ми така е, като те нямаше на великотърновското събеседване!
Дорис ,няма да останеш сама с шотландците, как можа да ти мине през ума!

Идвам и аз,фитнес, Жакузи,каквото има ще го ползваме да не Оди зян! Засега няма причина да не дойда!Пълен комплект,за да не объркаме сметките!

Ха-ха-ха, моята прителка си пада по "Каракочев", българският далечен браТчед на Джони .Тъй като тя е тази, която идва по-често в П-в , съм и обещала като ида в Б-с, да го питаме, тоя Каракочев как е.
На купона, разбрах, че ще съм на първа линия до Ния. :party:
Ния, пак не си разбрала, бе жено!Ми така е, като те нямаше на великотърновското събеседване!
Дорис ,няма да останеш сама с шотландците, как можа да ти мине през ума!

:gipsy: Ох, камък ми падна от сърцето...!:gipsy::kissyou:

Момичета,пожелавам ви много хубаво изкарване на срещата,аз няма да мога да дойда,нищо че съм на 40км от вас,но при мен сега е сезона на многото работа и съм до късно в магазина! Пожелавам ви един невероятен купон,за който не се и съмнявам!:kissyou:
НИА,бубке златна,изпращам ти много целувки,а това което съм ти обещала,ще го направим наесен! Нали?:idea:

Момичета,пожелавам ви много хубаво изкарване на срещата,аз няма да мога да дойда,нищо че съм на 40км от вас,но при мен сега е сезона на многото работа и съм до късно в магазина! Пожелавам ви един невероятен купон,за който не се и съмнявам!:kissyou:
НИА,бубке златна,изпращам ти много целувки,а това което съм ти обещала,ще го направим наесен! Нали?:idea:

Миличка, срещата е есента,нали забеляза - октомври. Надявам се, че ще намериш някой да те замести за един следобед и една вечер.
А за другото - ще го измислим. :yes:

Момичета и момчета - малка победа над кожодерите от хотела :D Цената на нощувката е намалена
50 лева за единична стая
60 лв за стая с две легла

Момичета и момчета - малка победа над кожодерите от хотела :D Цената на нощувката е намалена
50 лева за единична стая
60 лв за стая с две легла

Браво Светле! :thumbup: Пожелавам ти още много победи и не само малки. :kissyou:

Миличка, срещата е есента,нали забеляза - октомври. Надявам се, че ще намериш някой да те замести за един следобед и една вечер.
А за другото - ще го измислим. :yes:
Толкова се бях ошашкала,че чак почнах и да не довиждам!Значи ще помисля и скоро ще кажа с точност дали ще дойда... Целувам ви!:kissyou:

Записваме се 2 от Силистра с нощувки и закуски.Може ли вечеря и аперитив на място да си поръчаме,че сме на диета с Галето...../още ефект няма,явно ще я продължим до 2013 година..../ ?

Дида - нощувка + закуска
galq_ivo - нощувка + закуска

Светле пиши и мен - още един от Силистра. Няма да се деля от колектива.

Vili_SS - нощувка + закуска

Назад