Етапите на muci_s

• Началник на темата Началник на темата muci_s
  • Начална дата Начална дата
Новото начинание, за бъдещото бебче на племенницата.Панделките няма да ги бързам.

Здравейте, отдавна нищо не съм публикувала, но ето че дойде ред на поредните етапчета.Обувчиците без панделки

И етап от "Благославящия Исус" малък модел на Солария

Момичета, да ви се похваля, на финалната права съм.Утре взимам ламето и го завършвам :) Много съм щастлива, изключително много харесвам тази икона

Иконата е много хубава, надявам се да ни я покажеш и в рамка! А натюрморта замразила ли си го? Май не си показвала скоро етап от него

Момичета искам да ви покажа новото си начинание, много ми е на сърце.Имам само 24 цвята, но го започнах защото нямам друго за бродиране.По малко ще набавям и другите цветове.Ето и как се получава дотук

Едно етапче от прекрасните слънчогледи (не забелязвайте колко разхвърляно бродирам :) )

Много свежо гобленче, колкото до разхвърления начин на шиене, мога само да кажа, че всеши шие както му е удобно, а аз например всеки гоблен шия по различен начин всеки нов гоблен, може и от зодията ми да е :D

Отдавна не съм показвала етап, ето го и него.Имам да набавям още конци за празните места.Малък е пък с доста цветове, дано крайният резултат да е добър :)

Здравейте момичета, искам да ви покажа предпоследното етапче на прекрасните ми слънчогледи Надявам се да успея да го завърша до края на годината :idea:

Назад