muci_s 6 Декември 2014 #81 Слънчогледи HAED Ето ги прекрасните ми слънчогледи, вчера ги завърших.Много съм доволна от резултата на 11-месечния ми труд
Слънчогледи HAED Ето ги прекрасните ми слънчогледи, вчера ги завърших.Много съм доволна от резултата на 11-месечния ми труд
dushkova Гобленар 6 Декември 2014 #82 Честито! Поздравления за търпението и упоритостта.:clap::clap::clap:слънчево, много слънчево.:idea: Последно редактирано: 20 Април 2015
muci_s 18 Април 2015 #87 Отдавна нищо не съм публикувала, но и нямам време.Последните гоблени които уших са вече в рамка и искам да ви ги покажа.Захванала съм още два, но от работа и деца нямам никакво време Преглед на прикачен файл 178612Преглед на прикачен файл 178613
Отдавна нищо не съм публикувала, но и нямам време.Последните гоблени които уших са вече в рамка и искам да ви ги покажа.Захванала съм още два, но от работа и деца нямам никакво време Преглед на прикачен файл 178612Преглед на прикачен файл 178613
С СВЕТЛАНА 19 Април 2015 #88 Честито за иконата! Слънчогледите са станали страхотни! А натюрморта, който съм изтървала миналата година, също много ми харесва и се чудя как до сега не сме ги изяли тези вкусни малинка и не е останала празна кошницата....
Честито за иконата! Слънчогледите са станали страхотни! А натюрморта, който съм изтървала миналата година, също много ми харесва и се чудя как до сега не сме ги изяли тези вкусни малинка и не е останала празна кошницата....
R rossi369 Гобленар 19 Април 2015 #92 :clap::clap::clap:Прекрасни са всичките-кошничката с малинките,слънчогледите ,иконата.Поздравления!
muci_s 10 Март 2017 #94 Ах, едва си намерих темичката.Реших да кача две готови гобленчета, отдавна готови.Едното е подарено на малкото човече, а другото е за моя съпруг, да го пази.Надявам се да ви харесат. Преглед на прикачен файл 181561Преглед на прикачен файл 181562
Ах, едва си намерих темичката.Реших да кача две готови гобленчета, отдавна готови.Едното е подарено на малкото човече, а другото е за моя съпруг, да го пази.Надявам се да ви харесат. Преглед на прикачен файл 181561Преглед на прикачен файл 181562