DMC ARCO

• Началник на темата Началник на темата dani vel
  • Начална дата Начална дата
Искам само набързо да благодаря на две момичета - веднага се обадиха, и даже конците пътуват към мен! За пореден път се убеждавам, че сте страхотни приятелки, а с някои от Вас дори не се познаваме лично! БЛАГОДАРЯ ВИ!
:kissyou::kissyou::kissyou:

Момичета,някой знае ли онлайн магазин откъдето мога да си поръчам конци АРКО по интернет.Положението ми е такова,че не мога да излизам от къщи,а в моето мъничко градче магазин за конци няма!:confused:Благодаря ви!

Момичета,някой знае ли онлайн магазин откъдето мога да си поръчам конци АРКО по интернет.Положението ми е такова,че не мога да излизам от къщи,а в моето мъничко градче магазин за конци няма!:confused:Благодаря ви!

Във Велико Търново в магазина за конци се продават конци Арко. Ако някой желае да си поръча, ще дам телефона на жената. Тя ще ги изпрати по пощата.

Аз си купих и шия с тях, доволна съм.Ето етап на един гоблен с тях:

По 0,60 лв. е чилето, а номерата са като на ДМЦ и мисля днес да ходя до там да си купя.

Момичета и момчета , връщам се към темата , за да попитам , явно се харесват конците , та - имате ле ушит с тези конци гоблен , при прането - всичко ли е наред , просто , моля , тези , които вече са проверили всичко това , да споделят опит .

Миро може да влезеш в моята темичка и да видиш гоблена с малините.Ушит е изцяло с DMC Arco, цветовете са добри, имат лъскавина, след прането изглеждат добре.Аз лично съм доволна от качеството им, а и ти самият ще се увериш.
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=10232&page=3

Изглежда много добре гоблена , значи да ги ползвам без притеснения . Много мерси :idea:

И аз съм от едно мъничко градче Самоков, при нас се продава Арко само на едно място и струват 1 лев, май са малко скъпички, а конкуренцията им продава френското ДМЦ за 1,10 лв.

Наистина са скъпички и то доста.При нас са 60ст.За тази цена някъде още се продава ДМС.

Вече и в Пловдив :)

Конци Арко има вече и в Пловдив.
Чудесно магазинче на ул.Одрин. От Колелото на Централна гара, като се тръгне по ул. Иван Вазов, първата пресечка в ляво.

От кога ги чакаме тези конци и в София....дано вече и тук някой започне да работи с тази марка..

Назад