Старият Пловдив

• Началник на темата Началник на темата Jana_jj
  • Начална дата Начална дата
:greeneye:
Тази година съм първокласничка , а и баба на тичащо вече палаво момченце :baby: и разбирате, че нямам много време за шиене. Показвам ви първото етапче с огромна надежда, че ще ми остава малко време и полека- лека ще напредвам :idea:

Така е като си баба или мама, ама хобито не е най- важното нещо. Спорна работа в/у Ст. Пловдив и показвай етапчета като имаш време :idea:

Не се тревожи , един ден ще го завършиш. Началото е обещаващо и красиво. :flower:

Не се тревожи, колкото толкова. Ти пак имаш етап, аз и толкова нямам :D. Хубав ти е етапа, продължавай и показвай. :clap: :clap:

Ако е живот и здраве на 17.04 пътувам за Джорджия и не мисла да си нося гоблен за там:D:thumbup:

Абе я си го сложи в куфара.Няма да надвиши 20 -те кила...

За килата съм сигурна, но много ще тежи и na без това тежката програмата:idea:

Последно редактирано:
Не ти трябва гоблен , трябват ти камера и фотоапарат. Приятно прекарване :wine: :kissyou:

:-|О-о-ох! Отне ми много време докато си открия темата!:D Не че съм ушила много, но все пак да покажа. Схемата е от галерия "Бродерия", но не се се получава като на снимката. Става доста по- бледо.

Напредъка е много голям, а и не се тревожи за цветовете - поне на мен този по светъл и пастелен вариант ми харесва повече. :kissyou:

Наистина е по-бледо от показаната снимка, а и тази къща в действителност си е доста оранжева, но на мен ми харесва и така. Интересно е да видя какво ще се получи накрая. Аз съм си планирала Село Лещен от Галерия бродерия пак е схемата, но ще трябва явно да внимавам с цветовете, дали са ги подбрали добре, за да е като на снимката...

сигурно го шиеш с дмс, аз го уших още като излезе в списанието с ариадна и стана точно като картината и друг път съм забелязала това че гоблените от списанието стават по-добре ако се шият с ариадна :kissyou:

Благодаря ви за подкрепата! Аз не съм особено очарована, но...

zhak, шия го с ариадна, точно както са дадени цветовете , нищо не променям.:(

Назад