И моето творчество за годините

• Началник на темата Началник на темата dori4a
  • Начална дата Начална дата
Много хубави гоблени!!!!!Разгледах и количките, и самолетчетата,просто уникално хоби си имаш!!!!Беше ми приятно да пием кафе!!!!♥♥♥

Последните ти гоблени са красиви, трудни и стойностни!!!:loveglasses: Поздравления!!!:clap:

Много е красива твоята ера... Браво и за избора, браво и за изпълнението!
:clap: :clap: :kissyou:

Какви забележки. :clap: Толкова е красива...и елегантна. Отдавна и се каня, но тези панделки ме спират. А без тях няма да е същата.:( Ако не е тайна готова комплектовка ли е ?

Какви забележки. :clap: Толкова е красива...и елегантна. Отдавна и се каня, но тези панделки ме спират. А без тях няма да е същата.:( Ако не е тайна готова комплектовка ли е ?

Да.Купих я от магазин"Герика" Варна.Панделките доста се изпотих:idea:но ги правих отначало пробно (гледах ги от интернет)и това успях да направя.:idea:Но аз си я харесвам.Да видя каква рамка ще и харесам...:confused:Приятна вечер!

Много харесвам този гоблен!:clap::clap::clap: за изпълнението,но винаги съм се чудила не се ли сплескват тези панделки под стъклото при рамктиране:idea::confused:

викторианска елегантност

Моите поздравления,чудесна е.Със здраве да краси дома Ви!:clap::clap::clap:

Много харесвам този гоблен!:clap::clap::clap: за изпълнението,но винаги съм се чудила не се ли сплескват тези панделки под стъклото при рамктиране:idea::confused:

От форума казаха,че оставят малко пространство м/у стъклото и гоблена за да се запази красотата на цветята.Най-добре поставяли рамки в град Бургас. Това успях да науча за този гоблен.

Много елегантно и красиво. Браво за труда:clap::clap::clap: Аз мисля, че е доста сложен. Винаги съм го харесвала, ама тези панделки.... Любопитна съм да го видя рамкиран.

Назад