Permin 90_4399

pepina_p

Гобленар
Винаги много съм харесвала гоблените на Permin, но се оказа че не съм шила нищо тяхно. Изключая едно малко лавандулово голбенче. Импулсивно ме грабна ей този гоблен и го започнах. Пускам етапи, защото за моите разбирания е сравнително големичък 27 х 40 см.

:clap: Както си го подхванала - на другата среща ще е готов:kissyou: Чакам с нетърпение да го видя на живо.:clap: Става чудесен!:kissyou:

Наистина много си напреднала с гоблена! Продължавай все така и скоро ще е завършен и ще го видим готов :)

:clap: До тук е много красиво, а и не ти трябва отпуск, Пермин се шият много леко.

Наистина се шият леко и приятно Пермин и все пак си иска време.....:idea:
Благодаря, че надничате в тази страничка.:kissyou:
Все пак никой не ме гони- когато-тогава, а и от дълго време насам това е гоблен ЗА МЕН. Все подарявам, подарявам...... Малко егоизъм този път.....:)

Много е хубав, Пепи!:clap:Като гледам с какви темпове го шиеш, май за следващата среща ще е готов. Очаквам с нетърпение да го видя на живо.:kissyou:

Разкошен гоблен, а и без да имаш отпуска напредваш доста бързо. Ще надничам тук да си сгрявам очите и душата с тази цветна прелест:kissyou:

Много свеж гоблен на Пермин :clap: Пермин са приятни за шиене, затова напредваш много добре :clap:

Какво става?:scared: Нито в етапи, нито в готови:confused: В неделя да го донесеш да го видим.:kissyou:

Как така съм пропуснала тази красота??? Много, много нежен гоблен :clap:

Какво става?:scared: Нито в етапи, нито в готови:confused: В неделя да го донесеш да го видим.:kissyou:

Насе в неделя ще го донеса, но си е до тук.......:(
В живота се случват внезапни, тъжни и непредвидени неща............ ще ти кажа в неделя.... скоро няма да е в готови..........:(

След 4 месечно прекъсване и 4 други ушити гоблена продължението на Пермина............:idea:

Назад