Гоблените на Яна

• Началник на темата Началник на темата yana_d
  • Начална дата Начална дата
Хич не е скромна, ами ти е много хубава колекцията.:clap:
Това "семейство Христови" много ми хареса и ми стана много интересно - нещо като табелка за врата ли трябва да представлява или има вложен някакъв специален смисъл за връзката ти с това семейство? Във всеки случай, ми се струва много оригинално.

С интерес ще следя новите попълнения в колекцията ти.

Е тази темичка съм я пропуснала .Много красиви и големи гоблени имаш Яна.
И със сигурност ще се увеличават.
А последния като го погледнах и за миг си помислих че е за мен:gipsy: Нали сме сем.Христови.:D
Благодаря, ама за други сем.Христови е :)

Хич не е скромна, ами ти е много хубава колекцията.:clap:
Това "семейство Христови" много ми хареса и ми стана много интересно - нещо като табелка за врата ли трябва да представлява или има вложен някакъв специален смисъл за връзката ти с това семейство? Във всеки случай, ми се струва много оригинално.

С интерес ще следя новите попълнения в колекцията ти.
Уших го за подарък на това семейство и реших, че мога да изпиша името вместо да стои празно. Струваше ми се, че ще е много по лично ако напиша и името им.

Mnogo e sladurski tozi goblen.............
Dai malko info za nego, al lichno za parvi pat go vijdam.............

И аз като го видях за първи път веднага ме грабна. Това дете има някакво излъчване. Дори гоблена става по хубав от снимката. Шия го на Аида 14 каунт с кръстат бод, ключа е с ДМЦ. ако те интересува още нещо питай

Леле, Яна как съм пропуснала твоята страничка.Ако на това му викаш скромно,значи си сбъркала.Прекрасни гоблени.Поздравявам те за Дамата на Вервако.Хайде продължи серийката.А новото ти начинание е невероятно.Моите съболезнования.Живота си продължава ,такъв е Божият закон.:confused::kissyou:

Благодаря, Сами. много ми е празно в душата, ама няма начин живота си продължава. А за серийката от дамите ще я продължа, ама ще е малко по късно, по скоро когато ми дойде музата

Пак съм пропуснала.Този портрет наистина ли е гоблен или от снимка на дъщеря ти .Много истинско изглежда.Прекрасен портрет :clap:

Назад