Гоблените на Яна

• Началник на темата Началник на темата yana_d
  • Начална дата Начална дата
Лелее :clap::loveglasses:
Това ако е скромна колекция, аз трябва да ида да се скрия някъде! :D Страхотни са всичките! Индианската девойка с орела е прекрасна, влюбих се в този гоблен направо :loveglasses:
:clap:

Ех, че скромна колекция - Все големи и трудни гоблени. Какво друго да ти кажа, освен едно голямо БРАВО. :clap::clap::clap:

Много хубава колекция!Много ми хареса гоблена на индианката с орела.Кажи нещо повече за него-готова комплектовка ли е?

Хубава колекция, все големи неща, поздравявам те! -А знаеш ли коя е изобразена на първия ти гоблен -дамата в червено имам предвид?

Цялата ти колекция е много хубава,а мечо пух е много сладък.

Здравей,адашке и съгражданке.Много красива колекция имаш.Ще се радвам да се видим и на живо някой ден.

Цялата ти колекция е много хубава,а мечо пух е много сладък.
за съжаление беше малко по-малък за тази рамка и трябваше малко да го увелича и виж как се предели, ама той ми беше един от първите гоблени и ми е като урок - от тогава вече никога непределям схемите.

Много хубава колекция!Много ми хареса гоблена на индианката с орела.Кажи нещо повече за него-готова комплектовка ли е?
И аз го харесах и го уших за подарък. Готова комплектовка и е на Милена стил :confused: Само едно нещо не ми хареса в индианката- забележи дясната й китка колко е голяма, някак си ми изглежда много груба в сравнение с образа

:)

:hello: страхотно се е получило
:clap: аз кръстчета още не съм шила мисля, че е много трудно :confused::confused:

Последно редактирано:
много добре се е получила тази мадама.и аз ги харесвам.те са си цяла серия.поздравления.

:hello: страхотно се е получило
:clap: аз кръстчета още не съм шила мисля, че е много трудно :confused::confused:
И аз така си помислих преди да се реша да започна. Поразгледах доста гоблени, които се шия с този бод, почетох и във форума много мнения относно това как се шие и за видовете панами се реших да започна. И другото което е, че на неразграфената панама не се шие навсякъде. Много лесно се шие още като започна първите бодове ми стана ясно. Опитай, няма да съжаляваш

и ето още нещичко ушито от мен и вече подарено на притежателите си

Е тази темичка съм я пропуснала .Много красиви и големи гоблени имаш Яна.
И със сигурност ще се увеличават.
А последния като го погледнах и за миг си помислих че е за мен:gipsy: Нали сме сем.Христови.:D

Назад