Етапи 2012

• Началник на темата Началник на темата tsvety
  • Начална дата Начална дата
Много красиво се получава, с ярки и наситени цветове. Какви са конците, знаеш ли? Не съм шила до сега корейска разработка, но този пейзаж ми грабна очите. Ще следя с интерес етапите.

Много красиво се получава, с ярки и наситени цветове. Какви са конците, знаеш ли? Не съм шила до сега корейска разработка, но този пейзаж ми грабна очите. Ще следя с интерес етапите.

Китайски са, гобленът е китайско производство, въпреки че марката/фирмата е корейска. Корейците също прехвърлят свои производства в Китай :) Конците са дадени с ДМЦ номера, съвсем точно съответстват по цвят на тези ДМЦ, които имам тук, но не са така хубави като "местното ДМЦ". А бе с една дума, само схемата е корейска, иначе на Доум съм шила и други две неща /има ги в темата с готовите/ и са много добре разработени - лесни са за правене, а са ефектни.

За първи път го виждам този модел, но очите ми останаха в него - голяма красота........ :clap::clap:

Еха каква красота.Китайско,корейско няма значение важен и резултата .А при теб е прекрасен.:clap::clap::clap:

Та то не останало много, много красив пейзаж се получава.:clap::clap:

Пожелавам ти тази седмица да ти е спорна и следващата да го покажеш с цялата му красота готов.Много ми харесва.:kissyou:

Давай, още малко остана. Чакам с нетърпение крайният резултат.

Прекрасен е и без контур.Но сигурно той ще му предаде завършен вид

Много красиво е станало.А като сложиш и контура направо ще грейне.Макар че на мен този контур ми е най труден.Не знам защо.

И той ще стане, малко по малко ,защото е отегчителен и изморителен .Прекрасен пейзаж,чудесна прохлада под старата върба!:idea:Честито!:clap::clap::clap:

Назад