Moite gobleni

Добре дошла отново,Радостче! :D Но не нещо си мързелувала...Не виждам нищо ново.Много зле ти се е отразило отсъствието от нашето семейство

И аз се радвам, че си тук! Кой е първият от колекцията ти гоблени ( една къщичка) на коя фирма е разработка и как се казва?

Може да са малко на брой, но попълнениета са великолепно изпълнени!!! Добре дошла отново!!!

Радост, добре дошла отново сред нас!
На мен пък ми се стори,че в колекцията ти има доста нови попълнения :D,
явно преди не съм следила ушитите от теб красоти! Поздрави!

Йей, Убунту! :clap: Имаш прекрасна колекция, особено много ми харесаха мишоците. :loveglasses: Успех с начинанията!

Радосче много красиво е станало гобленчето.Да напълниш мазичката с всичко което има в каручката.

Много е сладурско кончето и дано да е късметлийско- само хубави неща да ти се случват!:clap::clap::clap::kissyou::kissyou:

Радост,Радрод, ти ли си сладуранке? :kissyou:Радвам се да те видя отново. Сигурно пусна дълбоки корени в бизнеса и затова нямаш време за форума, пък и като ходиш на работа използваш всяка свободна минута да шиеш и нямаш много време за празни приказки, а? Разгледах албумчето, ама защо ми се струва, че някои от нещата ти липсват, например къде е "Изящния век"?

Назад