"Висящите градини "на ...Валентина

Момичета ,още един път благодаря на всички ,които надникнаха тук и ми написаха толкова мили думи!!!Злате ,Мирка , ще я взема в Стара Загора ,дотогава ще си има и премяна.

получила се е невероятна красота :) радвам се, че я споделяш с нас :) аз лично за първи път виждам този модел и се ''влюбих от пръв поглед'' :) пеперудите са като живи

Невероятна красота!!!!Направо ми взе ума - гледах, завирах нос в монитора, че недовиждам .... не мога да се отлепя! А тези пеперуди изглеждат като кацнали живи отгоре :loveglasses:
Как са бродирани - в началото реших, че може би са с пълнеж бод (satin stitch) , но май са кръстче на една нишка?
:clap: :clap: :kissyou:

Станала е прелестна! :clap: Благородно ти завиждам за съкровището, което имаш-поне аз така се отнасям към всеки мой гоблен... :D С теб си писахме относно тези мандали, но аз едва ли ще мога да ушия дори една. Така че, ще се радвам на твоите. И нямам търпение да разбера следващия модел какъв ще е. ;)

Висш пилотаж!
Едва ли има какво повече да се каже... Човек онемява и се смалява пред умението и красотата...
:clap::clap::clap:

На "живо" е по-красива.Всичко се вижда, не е като на снимка. И сега пак се чудя....толкова малко имаше до финала , а дали вече не е готова???

Невероятна красота! Поздравления! :clap::clap::clap:Очаквам с нетърпение да видя тези чудеса на живо в Ст.Загора

Светлеее,готова е !Хиляда снимки направих ,всички са просто бледо копие действителната бродерия.
2561366c067at.jpg
[/URL][/IMG]
Благодаря много на всички ,които надникнаха тук и ме подкрепиха!!!

Последно редактирано:
Може би всичко похвали вече са изказани, но все пак приеми и моите поздравления за тази невероятна прелест. Да ти е честита, да краси дома ви и да ви носи много късмет.:clap::clap::clap::clap::clap:

Невероятно, никога не съм попадала на тази фирма, но благодарение на твоята страничка се докоснах. Не съм сигурна дали бих се пробвала, изглежда много, ама много сложно. Но е прекрасно! Поздравления! :)

Назад