"Висящите градини "на ...Валентина

:clap:за майсторката!!!Отдавна събирам мандали,но все не се решавам да почна.Много са ми интересни!Поздравления за твоето творчество-съвършено е!:clap::clap:

Новата ти мандала е страхотна. Много обичам такъв тип картини, които се заформят от центъра... :clap: Чудесен избор и изработка, поздравявам те и за търпението ти. С всичките тези мъниста и камъчета... представям си каква играчка е... но определено си заслужава!!!

Многосъжалявам, че не можах да видя на живо предишната мандала, но се надявам тази да я видя. Прекрасна е.

Уау, много е красива тази Мандала! Цветовете са съчетани толкова приятно, както и самият мотив. Да ти е честита :clap:!

bb1b628e5a54t.jpg
[/URL][/IMG]
a75dc75fd30at.jpg
[/URL][/IMG]
be34d5af4247t.jpg
[/URL][/IMG]
ffed888daa0at.jpg
[/URL][/IMG]
f3c4c2d76437t.jpg
[/URL][/IMG]
Светле,броени дни ме делят от финала.Исках да прикача и мънистата ,но ето какво имам дотук.

Последно редактирано:
Уникално, а с мънистата, завършен ще бъде ............. нямам думи :clap::clap::clap:

Прекрасно творение...!Предполагам че е трудно за изпълнение,но си заслужава :Спря ми дъха!Поздравления!

Каква красота долетяла в нашия форум....Удоволствие ще е да я видим на живо наесен !!!Поздравления ,Валенце и поклон!!!:clap::clap::kissyou:

:clap::kissyou: Вярно, че е голяма и трудна за носене, но и аз много се надявам да я видя..... Валенце, поздравления и от мен, разкошна е !

:eek:Честито ,Валя!:clap::clap::clap:Изгубих си думите пред красотата .Изключителен е!:greeneye:

Разбира се-чудесна мандала, както се и очакваше :) Браво, Вале! Сега ще трябва да идвам на срещата :) Нали ти казах че ако го ушиеш за нея, ще дойда да го видя :)

...Не съм виждала по-красиво нещо!...И типичния синьо-зелен цвят да те пази от уроки!Много хубава изработка!

Назад