"Висящите градини "на ...Валентина

Да изразя и тук възхищението си от последното ти творение! Разкош:clap::clap::clap:Много ще ми е любопитно да видя как ще го оформиш - това в рамка ли се слага или по друг начин ще му предадеш завършен вид?:confused:

Марианче,в рамка се слага ,като обикновен гоблен.Благодаря за хубавите думи.

Прекрасен е! Предполагам на живо е невероятна красота!
Браво!:clap::kissyou:

Валентина, разгледах в детайли мандалата. Очарователна е! Всеки бод е изпипан, съвършен .... все едно с ръка недокосван. Нека носи спокойствие и хармония в дома ви!

Много интересна работа , уникална е :clap:

Поздравления :kissyou:

Уникална красота!:clap: Нямам думи, с които да изразя възхищението си. Разглеждам я вече цял час и не мога да и се нагледам. Сам по себе си дизайна е прекрасен. Твоята прецизна изработка, всеки перфектен бод я правят още по-красива. Поздравления!:clap:
Ще ми бъде много интересно да видя и крайното и оформление.

Следя етапите от самото начало.
Възхитена съм!По-красива и майсторски изпипана творба не съм срещала до сега! Шапка ти свалям!

Обикновено няма сила, която да ме остави безмълвна- винаги намирам точните думи, но пред това... Прелест!!!... През цялото време тръпнех в очакване да я видя завършена, а сега ми е малко мъчно дори!... Всички суперлативи и хвалби са напълно заслужени, скъпа! Наслаждавай се на творбата си и на овации, които няма скоро да стихнат! Обичам и мандалата ти, и теб! :) Продължавай в този дух!

Последно редактирано:
Поздравления и от мен, Валя! Наистина няма друга дума за твоята творба - уникат!!! Браво!!!

Валя,всички суперлативи са напълно заслужени,радвай им се!Истински шедьовър-за ценители.Цяла вечер се връщам на етапите...красота!Приеми искреното ми възхищение!:clap::clap::kissyou:

Уникално е! Нямам думи! Просто това творение трябва да се гледа наживо, красотата му се вижда тогава! Смятам, че бързо го уши и даже приготвяш следващия. Завиждам ти благородно за търпението :clap:
МНОООООГО КРАСИВО! РАЗКОШ! :clap::clap::clap:

И от мен - заслужени поздравления и овации. :clap::clap::clap::clap::clap: Жалко, че не дават повече емотикони, заслужаваш много повече поздравления.

Благодаря много,много за тази подкрепа!!!Толкова хубави неща ми написахте,накарахте ме да се изчервя.Мисля ,че без вас нямаше да имам стимул за работа.

За първи път ги виждам тези мандали. Прекрасни са :clap:
С всички тези различни бодове, мъниста, камъчета, ламе и какво ли още не - ефекта на готовата работа е поразителен. Поздравления за труда и перфектната изработка. С удоволствие ще надничам, за да следя етапите и на следващите мандали:kissyou:
Невероятна красота. :loveglasses:

Назад