Инсталирах си програмата. Но мога ли директно от нея да превърна файла в .pdf формат![]()
Трябва да имаш инсталиран виртуален принтер или Adobe Acrobat.В kaldata има много безплатни версии.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Инсталирах си програмата. Но мога ли директно от нея да превърна файла в .pdf формат![]()
Аз го правя така ,но не съм сигурна дали няма по лесен начинкак от цветно оформена схема да я направя черно бяла, веднъж го направих но как и аз не разбрах![]()
Може ли да се ограничи по някакъв начин бройката на цветовете в ключа?
Момичета и момчета , може ли някакви инструкции за работа с ПМ , защо си мисля , че ги срещнах някъде , рових но ... без резултат . ще ми се да пробвам как работи , инсталирах я но ... нещо ми липсва ... начин на употреба :idea:
Благодаря ви
mirobg@mail.ru
Миро, и аз ти изпратих една инструкция за работа с ПМ...може би е същата като тази на Нели...:idea:Момичета и момчета , може ли някакви инструкции за работа с ПМ Благодаря ви.
mirobg@mail.ru
![]()
![]()
Тук има линкове към програмите и указания за работа с тях.
http://ivanichka.wordpress.com/2009/07/15/програми-и-интернет-ресурси/
момичета , помощ отново , благодарение на вас и на Илиянчето - вече боравя добре с програмата , НО.... как да изчистя подложката след като съм пренабрал схемата??? Оп явно не съм дочел ... има пост , но ако ми го обяните пак ....