Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте, имам схеми на румънските гобленсет в ПМ и се отварят с програмата патерн мейкър, но са с някакви руски конци Janome, разбрах, че може да задам друг вид конци, напр. ДМЦ, Анхор ит.н. но незнам как да го направя, може ли някой да ми разясни, много моля!
Здравейте, имам схеми на румънските гобленсет в ПМ и се отварят с програмата патерн мейкър, но са с някакви руски конци Janome, разбрах, че може да задам друг вид конци, напр. ДМЦ, Анхор ит.н. но незнам как да го направя, може ли някой да ми разясни, много моля!
Най-додре е да го свалиш от Осинка.ру-там има страница за програми и вудеоурок.Успех.:idea:
не мога да се справя с програмата за правене на схеми.харесах си една снимка и исках да я превърна в схема но не успях.някой може ли да ми помогне?ще прикача и снимката.исках да е в един цвят с кръстчета
Момичета ,как правите пренабор по готова схема,която е графика? Благодаря!![]()
http://dox.bg/files/dw?a=8c1fc6f678
Само качих снимката в ПМ .Нека някой погледне дали става за шиенече аз ползвам програмата само да отварям схеми
))))
Само че нещо не мога да я отворя.явно не ми върви)