ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата sissak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
За мен беше също първа среща,надявам се не и последна!Организацията беше отлична,много интересно е чуството,което изпитваш когато зад никовете разбираш,че се крият живи хора,различни професии,различни характери,темпераменти,обединяващи ги едно-тяхното хоби!Мисля,че това е единствената по рода си и трябва да се популяризира още!Хубавотое,че с всяка година се увеличаваме все повече и повече!http://galyakost.snimka.bg/tapestries/veliko-t-rnovo-2011.626106

:DМай ние се прибрахме последни...ама това е защото не ни се тръгваше!Толкова хубаво беше!
Пожелавам на всички пропуснали тази среща - неповторими и уникални емоции на V - Национална среща - живот и здраве до догодина!

Време и аз да се включа със снимков материал и с благодарности към организаторите на това прекрасно събитие :kissyou:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.291347567542575.82977.100000020014148&type=1
Това беше и моята първа гобленарска среща. Останах впечатлена от гоблените, които сте нашили. На живо са още по-прекрасни. Изключителни благодарности на момичетата, които са се постарали да изработят малките подаръчета - бяха страхотни :kissyou:Златни ви ръце :clap:
От сега се навих за срещата в Бургас :greeneye:

Днес аз май първа тръгнах и последна се прибрах:D
Не мога да не благодаря на организаторите за огромният труд по организацията , всичко беше перфектно момичета :kissyou:
И за мен е първата среща , надявам се не последна и не знам до кога ще ме държи емоцията . Много се радвам , че виртуалните приятели , вече са реални :kissyou::kissyou::kissyou:

Мили момичета,благодаря на всички,които дойдохте при нас във В.Търново!Освен красивите гоблени,изработени от сръчните ви ръце вие донесохте много настроение и положителни емоции,с което направихте и нашата работа по-лесна.Благодаря ! До срещата в Бургас!:kissyou:

Благодаря на домакините-царици!!!!Бяхте страхотно подготвени!!!!Благодаря на всички,които отново ни изненадаха с подаръци ,ръчно приготвени за всяка от нас!!!!
Момичета,целувам всички,с които не успях да се сбогувам и ви благодаря,че донесохте толкова много красоти да пипна и да видя !!!!Прекарах си страхотно сред всички вас!!!!

Срещата отново бе вълнуваща - среща със стари и нови приятели! Всеки път научавам нещо ново :) Много ме впечатли презентацията на Господин Бодуров :thumbup:
Поздрдави на всички,

За първи път присъствах на такава среща и си обещах да не е последна!Благодаря на организаторите и на всички присъстващи !Всичко беше перфектно, много емоционално ,още ме държи еуфорията.До нови срещи в Бургас до година!:kissyou:

Срещата мина страхотно! Благодаря на организаторките и на всички участници за доброто настроение и страхотните моменти! Живот и здраве до догодина в Бургас! :)

И аз да се включа-благодаря на организаторките за прекрасната среща,благодаря на всички останали за показаните красоти и за приятните емоции!МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА, НЕВЕРОЯТНИ СМЕ! И Светлеееееее-Център за психично здраве..........да ни чака догодина!

На болярките едно огромно БЛАГОДАРЯ за перфектно организираната среща! :flowerlove: Заредихме се с толкова положителна емоция, че ще ни държи до следващата ни среща в Бургас! :kissyou:

Momi4eta BLAGODARQ za ogromnoto udovolstvie koeto ni dostavihte!!! Vsi4ko beshe na nivo!!!Blagodarq ot sarce!!!:kissyou::kissyou::kissyou:S netarpenie o4akvame BURGAS!!!:idea:

Малииииииииииииии що народ се е отчел :D
И аз , и аз съм много доволна - всичко си беше на ниво - браво на организаторите.:clap:
Как тръгнахме от нищото в Пловдив и колко много се вдигна летвата ....
Горда съм че съм част от всички Вас :kissyou:
Най-накрая не им простихме и на братята - може да си отдъхнем .
И да тренирате за Бургас че Светла ще ни подлага на изпитание - дали можем да устоим на източния вятър .Който оцелее остава на срещата - който не - отива там дето го е издухал вятъра. :D

Благодаря много на домакините за топлото посрещане и хубавата атмосфера :)За мен това беше първа среща ,но не и последна.Заредих се с много положителна енергия и ентусиазъм Благодаря Ви :kissyou::kissyou::kissyou:

:kissyou::clap: БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ ТЪРНОВСКИ БОЛЯРКИ за невероятното посрещане и прекрасната организация! За мен също беше първа Национална среща и се прибрах с много положителни емоции и нови приятелства. Благодаря на МОМИЧЕТАТА които ни зарадваха с невероятните си подаръчета.Заредена съм с много нови идеи и положителен заряд който ще ме държи до следващата среща в Бургас!:kissyou::flowerlove:

Щастлива съм че имах възможността да присъствам на среща с такъв мащаб и такава добра организация! За мен бе първата и вече съм с мисълта за следващата!Благодаря на любезните домакини и на всички присъстващи за чудесните мигове!Здраве и късмет на всички и до нови срещи!:clap::kissyou:

Четвърга национална среща

Едно голямо благодаря:clap:на гобленарките-болярки! Добра даже много добра организация,страхотна вечер с много изненади и нови запазнансва. ДО нови срещи. Успех на бургазлии.:kissyou::kissyou::kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад