ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата sissak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Скорпи-Диди, така се надявах да се видим утре, обаче те разбирам! Аз също играя в такава танцова формация и но вече неходя заради проблем в коляното, знам колко е нужен всеки човек сега по концертите, а в предизборно време има нужда от такива изяви! Успешни концерти!

Дидимам, благодаря, че ме разбираш!
Дами, пожелавам Ви от все сърце да се насладите една на друга и да обмените много нови идеи!
Внимателно ще Ви следя и моля, пишете и пускайте линкове със снимки и видео!!!
Днес е един невероятен ден!
:kissyou:

Срещата е в разгара си, макар, че за мен вече свърши. Атмосферата е невероятна. Толкова красиви неща, толкова прекрасни подаръци и толкова много приятели! Поздравления за организаторите!:clap::clap::clap:

Благодаря за приятното изкарване момичета. :kissyou:
Sissak специални благодарности на теб. Моята щерка каза, че е слушала само защото е имало царица в залата. :kissyou::kissyou::kissyou::kissyou:

И аз искам да изкажа огромното си възхищение и благодарност към момичетата от Търново, които направиха за мен и другите тази среща неповторима. Благодарности и към всички, които бляха донесли част от своите красиви гоблени. Наистина беше истинско удоволствие да видя толкова красота на едно място. Благодарности и за момичетата от различните групи, които се бяха постарали и ни изненадаха с прекрасните изработени от тях подаръци.

:clap::flower: Поздравления за организаторите!За мен това е първа среща, не мога да опиша с думи вълнението, емоцията. Неповторимо е!Не можах да остана за веселата част, но се надявам другата година да наваксам.:D

Ванче, благодаря ти че сподели с нас цялата тази красота, събрана на едно място! В такъв унес бях изпаднала, имах чувството, че съм там! Поклон пред огромния труд, любов и вдъхновение, вложени от момичетата, ушили тези прекрасни гоблени! Завръщах се да ги разглеждам вече колко пъти, и всеки път ми се струват все по - красиви! Прекрасно е когато такова нежно изкуство, събира на едно място толкова много хора! Завиждам ви благородно за емоциите, които се изживели на срещата! За организаторките - едно огромно БРАВО!
:kissyou::kissyou::kissyou::kissyou::kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад