ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата sissak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Сега поръчвам лифт във В. Търново и Малекс е там-тя много обича лифтове
Това ,лифта де, как ще бъде?Да не ми пуснете сега пък въже за пране м/у Царевец и Трапезица.:confused:
Аз нямам нищо против пак да се вея на лифта, освен на Карандилов лифт имам тренинг и на London eye.
Може сливенлийки да се навият за \/-та , знам ли:idea:.Това в кръга на майтапа, но не е лошо да си говорите по градове, къде ще е следващата...:confused:

Записвам се и аз за участие в срещата с още двама гости за нас тримата пълен пакет( нощувка ,вечеря, закуска)

Я да взема да се запиша и аз да не ме изтърват организаторките.Само за вечеря.

четвърта национална среща

може ли и аз да се запиша - нощувка,вечеря и закуска.благодаря:kissyou:

среща

Моля да запишете и мен за националната среща-пълен пакет.

И аз ще се запиша за срещата :loveglasses:

Нощувка+вечеря и закуска в двойна стая :kissyou:

Докато не съм закъсняла да се запиша и аз-пълна програма,т.е.нощувка,вечеря и закуска:kissyou:

Хайде и ние с Марти пълен комплект - хотел + закуска+ вечеря

Последно редактирано:
Ааааа вие така като ме гледате дали се храня само с любов , споко има още време, пък и ние нали сме на всяка манджа мирудия :greeneye:

Сис не си ме пропуснала да ме запишеш и мен нали, че си видях половинката (водното конче),а мен не:cry: ; аз също хотел + закуска + вечеря

Последно редактирано:
Ааааа вие така като ме гледате дали се храня само с любов , споко има още време, пък и ние нали сме на всяка манджа мирудия :greeneye:

Сис не си ме пропуснала да ме запишеш и мен нали, че си видях половинката (водното конче),а мен не:cry: ; аз също хотел + закуска

:D Без да искам ожених твоята половинка за друга потребителка.Да прощаваш, ама то в навалицата не пита кой кого ....Коригирах се :kissyo:
Много се радвам, че един бродиращ мъж ще се осмели да дойде.Другите ни мъже се ослушват още.
Галин ми беше обещал да ме вози на мотора и аз още си чакам де :gipsy:

Напомням на онези от вас, които все още не са си пратили името и ника с който постват във форума, че може да го направят на s2103@abv.bg

Последно редактирано:
Запишете ме и мен + един придружител - с пълна програма, вечеря, нощувка и закуска.

Мдам.. рано е от сега да се запиша. Ако всичко е наред, ще дойда.
Ще гледам до месец да съм наясно и да си кажа - ще ли съм в Етъра или ДА!

:idea: :D

Скъпи съфорумки, ние, гобленарките от Велико Търново имаме удоволствието да ви поканим на ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА на форум goblenite.org

"В ЦАРСКИ ГРАД С ЦАРСКО ХОБИ"

СПИСЪК НА ЗАЯВИЛИТЕ УЧАСТИЕ:

14. doris +2 (Джак и Джони) :) - хотел (+ закуска)
:D Сега виждам нанесените корекции?!
Браво Sissak:kissyou:
ПП. За нас , може би, ще трябва "апартамент":D

може ли само присъствие на срещата без друго поради неотложни ангажименти

Статус
Not open for further replies.
Назад