Някой от форума търсеше това.Имам го от www.163.com. Мисля, че не е нужно да се мъчи да го тегли пак. Ако няма проблеми с пощата мога да го пратя на който иска. Но е с много цветове. Около 100.
Ето и това. Същата картина я има и в Goblenset. Но там е с 25 цвята (тук са 110). И там картината е представена с нереално ярки цветове. Порових се в Интернет и намерих картините на този художник - изглеждаха по този начин.
За настъпващата зима , нещо много нежно. За схемите пишете ЛС
Налага се да помоля всички , на които изпратих тези схеми , че липсваше една част и нека пишат ЛС за да им я изпратя.Извинявайте , но грешката беше в този , който ми я изпрати. :?
Понеже доста често ме питате от къде са моделите който показвам, намерих сайта на фирмата, която ги продава, най-вероятно ги и създава, не се задъбочих толкова да разглеждам. www.xs-collectibles.com http://www.xs-collectibles.com/Free.aspx - тук са безплатните им модели, в .pdf файлове.
Американци са Много ясно си личи от някои модели. Не са и скъпи - в $, но не знам колко излиза с доставка. И цената е само за схема, без конци.